« Seks
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
HE HE

Par zanimljivih činjenica o muškarcima i seksu

Mislite da znate sve o muškarcima jer ih čitate kao otvorenu knjigu? Pročitajte ovo pa ćete shvatiti da se ipak varate

Muškarci se ne razlikuju toliko od žena
Muškarci se ne razlikuju toliko od žena (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

zanimljive činjenice

Muškarci i seks neiscrpna je tema, no zgodno je o tome nešto napisati i iz malo drugačijeg kuta nego što je uobičajeno. Muškarce najčešće portretiramo kao spol kojem je samo seks na pameti, no kako su se žene emancipirale i imaju libido barem jednak muškarcima, nije rijetka pojava da se muškarac boji da neće moći zadovoljiti svoju dragu i pružiti joj dovoljno seksa.

Štoviše, muškarci postaju totalno nesigurni kad shvate da žene lažiraju orgazme, pitajući se zašto im nisu rekle što ih muči i kako ih trebaju zadovoljiti. No, ima poveći broj muškaraca koji također redovito lažiraju orgazme, što i nije teško kad se prakticira seks s kondomom.

Iako, muškarac ne mora uvijek imati ejakulaciju, a može imati orgazam. To nije tako rijedak slučaj kod osoba s dijabetesom, kojima u takvim slučajevima sperma izlazi kasnije, s urinom.

Inače, muškarci lažiraju orgazme iz istih razloga kao i žene - imaju loš dan i ne da im se više seksati, a kako ne žele povrijediti partnericu koja je željela seks, misle da je ovako jednostavnije. Naime, vjerovali ili ne, i muškarci mogu biti neraspoloženi za seks, i to gotovo jednako često kao i žene. 

Za kraj, dva mita koja treba razbiti - nemaju samo stariji muškarci problema s erekcijom, to gotovo u jednakom postotku pogađa i mlađe, a bez obzira na sve šale o tome kako muškarce jedino zanima njihov orgazam, to u stvarnosti nije slučaj - većina je puno više opterećena hoće li partnerica svršiti. 

23.04.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh