« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
NAJAVE

OnePlus 6T dolazi s 3D skenerom lica, boljim kamerama i još par poboljšanja

OnePlus 6 je stigao mjesec dana prije nego što se očekivalo, tako da tehnički OnePlus 6T može doći bilo u listopadu ili u studenom

OnePlus 6T ima niz novosti
OnePlus 6T ima niz novosti (One Plus)
Više o

OnePlus

,

OnePlus 6T

Dok mnogi s nestrpljenjem očekuju dostavu OnePlus pametnog telefona do vrata, već stižu neke službene informacije za OnePlus 6T poboljšanu verziju.

OnePlus 6T dobit će radikalno novu mobilnu kameru, 3D skener lica i otisak prstiju na zaslonu. To je najavio Karl Pei, suosnivač tvrtke OnePlus, odgovarajući na pitanja novinara i forumaša o daljnjoj razvojnoj strategiji.

Štoviše, potvrdio je njegov razvoj i rekao da bi se trebao pojaviti krajem godine. OnePlus 6 je stigao mjesec dana prije nego što se očekivalo, tako da tehnički OnePlus 6T može doći bilo u listopadu ili u studenom. Dakle, dosadašnja procjena kineskih proizvođača o objavljivanju dva uređaja godišnje nije se promijenila.

Osim toga, pokretat će ga Android P operativni sustav. Vanjskim izgledom bit će sličan OnePlus 6, a Qualcomm Snapdragon 845 na taktu 2,8 GHz ostaje za hardversku osnovu.

OnePlus 6 je odličan model, ali ima dvije mane. Prva je nepostojanje bežičnog punjenja unatoč tome što je izrađen od stakla. Druga je nepostojanje službene otpornosti na vodu za razliku od proizvoda Samsunga, Apple, Huawei-a itd.

Očito tvrtka sve radi kako bi se razvijala na međunarodnoj razini, istovremeno smanjujući svoje troškove proizvodnje do maksimuma u cilju zadržavanja konkurentne cijene.

Piše: Sanja Ledinek
25.05.2018. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh