« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
GLASINE

Otkrivene neke tajne Pixel 3 pametnog telefona

Iako nije točno poznato kada će Pixel 3 pogoditi police trgovina, pretpostavlja se da bi to moglo biti početkom listopada

Pixel 3 je gotovo spreman
Pixel 3 je gotovo spreman (SlashLeaks)
Više o

Google Pixel

,

Pixel 3

Iako Android P ima posebnu podršku za ekrane s usjekom iznad zaslona, čini se Google Pixel 3 modeli neće slijediti ovogodišnji dizajnerski trend. Kako to znamo?

U postavkama gesta nove beta inačice Android P sustava je uočen dosad nepoznat pametan telefon. Odmah je sumnja pala kako se radi o Google Pixel 3 modelu. Snimke zaslona objavio je SlashLeaks, poznat po insiderskim informacijama specifikacija i izgleda nadolazećih pametnih telefona.

Naravno, nema potvrde da je Google namjerno ili slučajno - dodao u beta verziju operativnog sustava sliku budućeg pametnog telefona. Mogao bi lako biti samo generički crtež uređaja pod Android sustavom na cijelom zaslonu, a što je postalo tipično u posljednje vrijeme.

Na kraju, Google model može izgledati sasvim drugačije. Zato ove informacije uzmite sa zrnom soli!

Google Pixel 3: sve što znamo

Google se u prošlosti oslanjao na dobavljače treće strane za svoje pametne telefone. No, nakon što su kupili HTC smartfone tim, sada imaju vlastitu hardversku proizvodnju na raspolaganju. Google Pixel 3 bit će zasigurno prvi proizvod koji dolazi iz tog braka.

Iako nije točno poznato kada će Pixel 3 pogoditi police trgovina, pretpostavlja se da bi to moglo biti početkom listopada što nam je poznata strategija iz povijesti. Neke glasine ukazuju da Google može plasirati više od dva modela u rasponu Pixel 3. Osim dva top modela i low-end uređaj na razini početničkog modela koji koristi Android Go.  

Ljubitelji Pixel linije, ali i mnogobrojni zaljubljenici u mobilnu tehnologiju, osim izvrsnih kamera voljeli bi vidjeti neke stvari koje ima konkurencija. Na primjer, bežično punjenje, bolju autonomiju baterije, revolucionarniji moderniji dizajn, bolji zaslon, bolju otpornost na vodu  (IP68 certifikat)  i naravno, niže cijene. Sve je moguće, ali teško će Google uslišati želje potrošača po posljednjem pitanju cijena. Uostalom već smo navikli da premium modeli koštaju oko 1000 eura :D      

Piše: Sanja Ledinek
26.05.2018. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh