« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 4 mjeseca i 9 dana
MA DA?

Ogledala vam trebaju, što više to bolje

Ogledala mogu bitno promijeniti prostor u kojem boravite, i to na vrlo dobar i kvalitetan način

(Arhiva)
Više o

ogledalo

,

dom

,

efekt ogledala

Ogledala mogu vašem domu dati dašak elegancije te osvježiti prostor na načine na koje se ne biste nikada sjetili.

U nastavku donosimo tri razloga zbog kojih biste dom trebali ispuniti ogledalima.

Osvjetljavaju dom - ogledala reflektiraju svjetlost i samim time osvježavaju i osvjetljavaju vaš dom. Ujednačena distribucija svjetla u prostoru također može učiniti da vam doma izgleda veće i prostranije. Stoga, ako volite dobro osvjetljene prostore, ogledala su vaši saveznici.

Poboljšavaju izgled interijera - dom će sigurno izgledati profinjeno i lijepo kada u njemu ima puno ogledala. Velika ili mala, bilo koje veličine, ogledala će svakako poboljšatiizgled interijera. Stoga ako želite takav profinjeni interijer, kupite nekoliko ogledala. Birajte elegantne dizajne koji se dobro uklapaju u svaki interijer,

Unose pozitivu - baš zato što reflektiraju svjetlo i tako prostor čine svjetlijim, ogledala unose i pozitivne "vibre" u prostor. Stoga, ako smatrate da vašem domu nedostaje pozitive i dobre energije, dodajte u prostor nekoliko ogledala.

Ukratko - nabavite ogledala... puno njih ;)

20.02.2022. 15:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  armando
  20.02.2022. 16:55
  Haha dosta je 1 ogledalo
 2. avatar
  Jelena
  08.03.2022. 15:24
  Nedostaju mi. U starom stanu imala sam ih više. Pre par nedelja sam se preselila, i nisam mogla sve da donesem. Neka sam ostavila u skladištu agencije za selidbe Milošević, dok ne odlučim šta ću sa njima. Ali mislim da ću ih polako, jedno po jedno, preneti ovamo. Jer ogledala mali prostor čine većim.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh