« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec
KRASNO

Četiri boje za svaki dom

Neke boje biste jednostavno trebali uključiti u interijer kako bi vaš dom bio stvarno ugodno mjesto

Koje bi trebali imati?
Koje bi trebali imati? (Arhiva)
Više o

boje

,

obrnuta kuća

,

dom

Dom ponekad treba i osvježiti, a jedan od najboljih načina je - uzeti boje i obojati zidove. No, još je bitnije od toga je da dobro izaberemo boje koje unosimo u interijer.

Ako želite svježinu i pozitivne i sretne vibre, ove boje svakako trebate uključiti.

Boja pistacija - ova suptilna, a svejedno plemenita boja daje domu svježinu. Dobro je što si možete dati oduška s ovom bojom bez da izgleda pretjerano. Ova boja je dominantna, a donosi sreću i pozitivu u dom.

Pastelno narančasta - ne samo da zbog ove boje prostor izgleda veće i prostranije, nego i svježe i pozitivno. Ipak, ne trebate cijelu kuću ili stan obojati u ovu nijansu, dovoljan će biti jedan zid. Stručnjaci savjetuju i da s ovom nijansom ne kombinirate tamne boje, a najbolja kombinacija je bijela.

Svjetla nijansa tirkizne (Celeste) - ova boja inspirirana je nebom i umirujuća je za oči. Unosi svježinu u kuću i simbolizira sreću, slobodu, motivaciju i ohrabrenje. Njome biste trebali obojati tek nekoliko zidova za potpuni učinak. 

Žuta - iako je nešto jača boja, žuta bi trebala biti u svakom interijeru. Ona gotovo instantno dom napuni svježinom te donosi pozitivu, a kuća zbog nje izgleda elegantno. Također, žuta boja poboljšava raspoloženje.

Što se čeka? Valjak u ruku i krenite!

02.03.2022. 11:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    02.03.2022. 17:00
    Svijetlo plava
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh