« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
USPOREDITE

Odvažan dizajn ili suptilna elegancija

Odvažan dizajn ili suptilna elegancija – upoznajte Huawei Watch GT 3 Pro i njegove mogućnosti personalizacije

Huawei Watch GT3 Pro
Huawei Watch GT3 Pro (Huawei)
Više o

dizajn

,

Huawei

,

elegancija

,

Huawei Watch GT 3 Pro

Pametni satovi su uređaji koji su brzo pridobili naklonost korisnika zahvaljujući svojoj širokoj paleti funkcionalnosti. Međutim, izgled sata je također važan, posebno zato jer se mnogi korisnici pametnih satova žale na nedostatak mogućnosti personalizacije i poteškoće u usklađivanju sata s osobnim stilom. Pametni satovi su često previše sportski, a ponekad su korisniku potrebne sve funkcije pametnog sata u elegantnom izdanju.

Novi Huawei Watch GT 3 Pro dolazi u dvije odvažne i elegantne verzije s nizom mogućnosti prilagodbe svačijem osobnom stilu. Dostupan je u dvije veličine, odvažnoj od 46 mm i diskretnijoj od 43mm.

Odvažan i elegantan dizajn

Svi imamo dane kada nam je raspored totalno popunjen. Trčimo s jednog sastanka na drugi, izvršavamo poslovne obaveze, odlazimo u teretanu, zatim obavljamo neke poslove u centru grada prije nego žurimo na večeru s prijateljima i na kraju možda nađemo malo vremena za opustiti se prije spavanja. Svaki dan nam je ispunjen raznim aktivnostima, a za svaku od njih trebamo funkcije pametnog sata koje nam pomažu, od praćenja otkucaja srca, vježbanja, planiranja dnevnih aktivnosti, upućivanja Bluetooth poziva, praćenja unosa vode, broja koraka... Huawei Watch GT 3 Pro je sat elegantnog dizajna koji objedinjuje sve te funkcije.

Ono što korisnik prvo primijeti na Watch GT 3 od 46 mm je sličnost s tradicionalnim, elegantnim satovima, što nije čest slučaj kod pametnog sata opremljenog naprednim funkcijama praćenja sporta i zdravlja. Tijelo sata je izrađeno od titanijuma s precizno izrezanim rubovima koji izgledaju sjajno pod svim kutovima. Sat sadrži i brojčanik od safira, što ga čini izdržljivim te otpornim na ogrebotine, dok rotirajuća krunica koja je također od titanijuma, sjaji te privlači pogled pri svakom okretu zgloba korisnika.

Bezvremenska elegancija za one koji cijene ljepotu

Novi pametni sat od 43mm savršena je opcija za one koji preferiraju nježniji i diskretniji dizajn, stoga ga najčešće biraju žene. Baš kao i verzija od 46 mm, podsjeća na klasične satove zahvaljujući glatkom i elegantnom tijelu koje krasi moderan dizajn.

Sat ima bijelo keramičko kućište polirano dijamantnim prahom te brojčanik od safirnog stakla koji mu daje jedinstven izgled. Bez obzira idete li na važan poslovni sastanak, večeru s prijateljima ili trening, Watch GT 3 Pro uvijek izgleda sjajno te će se uklopiti u svaki stil.

Uparite sat s vašim stilom

Watch GT 3 Pro dolazi s nizom narukvica koje se lako mijenjaju i usklađuju s trenutnim outfitom i raspoloženjem. Korisnici na raspolaganju imaju remen od titanijuma i crni remen od fluoroelastomera u verziji od 46 mm, a oni koji se odluče na verziju od 43 mm mogu odabrati keramički ili kožni remen. Kako bi korisnicima pružio personaliziranije iskustvo, Watch GT 3 podržava više od 10.000 različitih pozadina koje je lako promijeniti u bilo kojem trenutku, ovisno o prilici ili trenutnom outfitu.

Baš kao i nedavno predstavljeni Watch Fit 2, Watch GT 3 Pro će u većini slučajeva biti uparen s pametnim telefonom kako bi korisnicima pružio više mogućnosti. Detaljniji uvid u sve zdravstvene i sportske performanse moguće je dobiti putem Huawei Health aplikacije koja je dostupna u AppGallery trgovini. Pametni satovi se lako mogu sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

15.07.2022. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh