« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
KAKAV OTAC?

Oduzeta mu titula Oca godine zbog ljubavnice i izvanbračnog sina

Bivšem australskom sportašu Deanu Jonesu oduzeta je titula Oca godine koju je osvojio 2007.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Austrija

,

prevara

,

filmovi 2011.

Dogodilo se to nakon što je njegova ljubavnica javnosti otkrila priču o njihovoj desetogodišnjoj vezi i o tome kako ju je napustio doznavši da je trudna, izvijestili su australski mediji.

Bivši model i stjuardesa Kerri-Anne Hamilton (35) je, gostujući u emisiji državne televizije, ispričala kako ju je Jones napustio nakon desetogodišnje veze i da nikad nije vidio njihovog sina Kobyja.

"Pobjegao je glavom bez obzira, smatrajući sebe žrtvom" rekla je Hamilton za Nine Network. Također je kazala kako je godinama pokušavala bezuspješno prekinuti vezu, mijenjajući brojeve telefona i ignorirajući njegove pozive, no on je bio "uporan".

Jones iz 24-godišnjeg braka ima dvoje djece, a novotkrivena priča ga je stajala titule Oca godine, koju je osvojio 2007. "Odsad će umjesto imena uz 2007. godinu biti samo prazan prostor, takva nam je praksa", rekao je predsjednik Vijeća za dodjelu titule Oca godine Don Parsons.

"Imati preljub i dobiti dijete iz ljubavi, a onda pobjeći, a da dijete nikad nije ni vidio - e, to nas je malo streslo. Kakav je to otac?", rekao je Parsons. (hina/metro-portal)

20.07.2010. 12:41:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh