« Život
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KRVAVI POLJUBAC

Bijesna cura mu odgrizla dio jezika

Mladić je ostao bez okusa pa mu je sva hrana jednaka, a s pola jezika više nema sreće ni u ljubavi

(Bild.de)
Više o

bizarnost

,

svađa

,

poljubac

,

bizarne nesreće

Marc S. jednostavno nema sreće sa ženama - 27-godišnji Nijemac ostao je bez pola jezika nakon što mu ga je djevojka ugrizla prilikom strastvenog poljupca.

"Uzmi si jezik i bježi odavde", rekla mu je vatrena ljubavnica nakon što je ispljunula tri centimetara dugačak i 5 centimetara širok komadić jezika.

Krvavi poljubac dogodio se u veljači prošle godine. Marc se vratio kući s proslave s društvom, a djevojka mu je pobijesnila jer je bio pijan. Nakon kratke svađe počeli su se u znak pomirenja strastveno ljubiti - s dalekosežnim posljedicama.

"Ispričala mi se za šamar i sve se činilo u najboljem redu kad me jednostavno ugrizla. Bol je bila neizdrživa. Pokušao sam se obraniti, ali nije popuštala sve dok mi jezik nije potpuno otpao"; rekao je za Bild još uvijek prestravljeni Marc.

Liječnici više nisu mogli vratiti otkinuti dio, već samo sanirati ranu. Uslijedila je dugotrajna terapija tijekom koje je ponovno naučio jesti i govoriti. Međutim, ostao je bez okusa pa mu je danas sva hrana jednaka.

"Više nemam samopouzdanja. Ne mogu upoznati niti jednu ženu. Uništila mi je život", rekao je Marc.

Na sudu se kasnije uspostavilo da mu je djevojka bila pod utjecajem droga. Osuđena je na uvjetnu kaznu te je hospitalizirana zbog odvikavanja.

 

07.05.2010. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh