« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Objavljeno svih 5 dana 5. rođendana Vintage Industriala 12.-16. prosinca

VINTAGE ROCK FORCES je grupa glazbenika raznih generacija, koja će odsvirati session program poznatih svjetskih rock standarda iz nekoliko dekada povijesti tog žanra

5 dana rođendana Vintage Industriala
5 dana rođendana Vintage Industriala (Vintage Industrial Bar)
Više o

koncerti

,

rođendan

,

Vintage Industrial Bar

Finalni dan rođendanske proslave, ujedno će biti i najposebniji za klub. Pozivamo vas sve da u subotu 16.12. svratite na besplatni party u Vintage Industrial Bar gdje će nastupiti naš rođendanski rezident bend Vintage Rock Forces, a uz njih će DJ Frajman ploviti glazbenom povješću do 5 sati ujutro.

Ako pročitate između redaka - 'Grandpa's Finest' rođendanski dan čeka vas s pokojim zalogajom te akcijskim cijenama cuge, a na prvom mjestu je 'smeće'! Uz prigodne moto elemente koji će obojati Vintage u sretnog, ali i sjetnog slavljenika.

Zašto? Jer Deda časti! ♥

VINTAGE ROCK FORCES je grupa glazbenika raznih generacija, koja će odsvirati session program poznatih svjetskih rock standarda iz nekoliko dekada povijesti tog žanra. Rock Masters: Vedran Božić, S. Pintarić - Pišta i Tomas Krkač napunit će pozornicu uz brojne poznate goste... 

***************************************
Već je 5 godina prošlo od kad smo otvorili vrata Savske 160, kroz koju je protutnjala hrpetina umjetnika, glazbenika, turista, gostiju svakodnevnih i putnika nenamjernika... Zato smo odlučili za 5. rođendan, ponuditi vam 5 odličnih dana raznolike glazbe i zabave. 

1. DAN ROĐENDANA: https://goo.gl/73tp4b

2. DAN ROĐENDANA: https://goo.gl/69s4LM

3. DAN ROĐENDANA: https://goo.gl/6wS5Br

4. DAN ROĐENDANA: https://goo.gl/CY1T8Q

5. DAN ROĐENDANA: https://goo.gl/wiPfGn

28.11.2017. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh