« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
TRIBINA

Seks u glazbi i glazba u seksu

Ovom tribinom želi se podići svijest o tome da se komunikacijom o seksualnosti preko glazbe međuljudski odnosi mogu poboljšati

Tribina o seksu... i glazbi, naravno
Tribina o seksu... i glazbi, naravno (Arhiva)
Više o

seks

,

glazba

,

tribina

U četvrtak, 30. studenog u klubu Sax! održat će se tribina za podizanje svijesti o zdravoj komunikaciji o seksualnosti preko glazbe te o kvalitetnoj glazbi koja je začinjena seksualnošću. Radi se o prvoj tribini u organizaciji dva hrvatska projekta - Seksoteke i Music Box glazbenog portala.

Glazba je sastavni dio svačijeg života, a teorijske komunikacije o seksualnosti u društvu je premalo, prvenstveno zato što ustanove poput škola i raznih institucija ne čine dovoljno da se Zdravstveni odgoj (u sklopu njega i seksualni odgoj) uvedu u škole. Moderna je glazba, također, u školama kroz medijsku kulturu premalo zastupljena. Ovom tribinom želi se podići svijest o tome da se komunikacijom o seksualnosti preko glazbe međuljudski odnosi mogu poboljšati.

Gosti tribine su Mirela Priselac Remi i FilTilen, a s moderatorima tribine razgovarat će o terapeutskoj funkciji glazbe, svjetskoj i domaćoj glazbi koja sadržava seksualnost i o evergreenima iz tog tematskog žanra, o tome koji svjetski pjevači i pjevačice imaju prirodno naglašenu senzualnost te je li to osnovni razlog zašto su se probili na tržište, jesu li u glazbi važniji tekst, glazba ili izgled izvođača, koju glazbu slušamo prilikom seksa te mnogim drugim zanimljivim temama.

Drugi dio tribine rezerviran je za pitanja posjetitelja koji će moći goste i moderatore pitati sve što im dosad o seksualnosti nisu odgovorili škola, roditelji, prijatelji. Svojim iskustvom iz glazbe, odnosno prakticiranjem seksualnosti, rado će im dati odgovore iz prve ruke i možda ih potaknuti na neku novu perspektivu razmišljanja.

Posjetitelje očekuju i zanimljivi seksi pokloni, a nakon tribine sve prisutne zabavit će DJ Yakka.

29.11.2017. 13:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh