« Hi-tech
objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana
COOL

Obitelj Huawei pametnih satova

Veliki odabir stilskih i funkcionalnih značajki zadovoljava različite stilove i potrebe svih korisnika

Obitelj Huawei satova
Obitelj Huawei satova (Huawei)
Više o

Huawei

,

pametni satovi

Pametni satovi koriste se u raznim aspektima života - od praćenje zdravstvenih parametara i fitnessa do pregledavanja poslovnih obavijesti. Kako svaki korisnik ima drugačije želje koje želi naglasiti prilikom korištenja, ne postoji niti jedan pametni sat koji može zadovoljiti sve različite potrebe. Kad su u procesu kupovine tog svakodnevnog suputnika, faktori kao što su dizajn, funkcija i cijena doprinose procesu donošenja odluka većine korisnika. Razumijevajući te različite potrebe, Huawei je predstavio razne linije pametnih satova, a modeli HUAWEI WATCH GT 3 Pro i HUAWEI WATCH Ultimate, zasigurno će zadovoljiti razne potrebe i budžete.

Elegantan i inovativni dizajn

Kako pametne satove nosimo svakodnevno, bitno je izabrati onaj koji odgovara stilu korisnika. Kada pametni sat nadopunjuje osobni stil i smisao za modu osobe koja ga nosi, on omogućava da se kroz njegov dizajn, materijale i mogućnosti boja izrazi individualnost i naglasi cjelokupni ukupni izgled.

Znajući da svatko ima drugačiji stil, svaka serija Huawei pametnih satova nudi različite dizajnerske opcije na izbor. HUAWEI WATCH GT 3 Pro donosi svoja Titanium i Ceramic izdanja, pri čemu titanijum varijanta pruža minimalistički dizajn i umjereni, klasični izgled ručnog sata. Impresivna bijela, keramička varijanta kombinira klasični šarm sa zamamnom estetikom kako bi oblikovala jedinstvenu mješavinu stila na zapešću korisnika. Osim toga, svako od ovih izdanja također dolazi s popratnim remenčićima u rasponu od sportskih fluoroelastomera i titanijskih remena za Titanium izdanje, te keramičkog ili kožnog remena za Ceramic opciju.

Novija i vrlo impresivna linija unutar Huawei obitelji pametnih satova, HUAWEI WATCH Ultimate, predstavlja dva jedinstvena i različita dizajna. Izdanje Voyage Blue ima plavi nanotehnološki keramički okvir prilagođen nautički inspiriranom, klasičnom dizajnu, dok Expedition Black varijanta predstavlja elegantan, crni nanotehnološki keramički okvir s crvenim gravurama i donosi agresivniji stil pogodan avanturistima ili čak onima koji ga nose u urbanim formalnim prigodama.

Budući da svaka od ovih različitih opcija donosi jedinstveni stilski potpis, korisnici mogu odabrati onu koja im istinski odgovara.

Sveobuhvatno praćenje u svim aspektima svakodnevnog života

Osim što im pomažu da izgledaju dobro, korisnici se prvenstveno oslanjaju na značajke i funkcije pametnih satova da im pomognu pojednostaviti život. Budući da su iznimno prenosivi i lako dostupni, pametni satovi postali su idealan način za praćenje zdravstvenih i fitness putovanja. Pomoću ovih uređaja korisnici sada mogu pratiti otkucaje srca, korake, kvalitetu sna i sve više raznih funkcija, što daje bolji uvid u fizičko i medicinsko stanje te daje brze informacije što mogu učiniti da poboljšaju svoj život.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro nudi više od 100 različitih načina vježbanja koji zadovoljavaju sve sportske potrebe. To uključuje jedinstvene opcije kao što su planinarenje, plivanje i ronjenje, veslanje te još mnogo toga. Ovi satovi su napravljeni da zadovolje potrebe urbanih istraživanja, prikazujući tlak zraka, dnevno vrijeme izlaska i zalaska sunca, kao i promjene plime i oseke u stvarnom vremenu.

Osim praćenja rezultata raznih vježbi, HUAWEI WATCH GT 3 Pro nudi funkcije praćenja zdravlja, što dolazi u obliku precizne medicinske analize EKG-a koja može otkriti čak i manje promjene u srčanim stanjima te olakšava pravovremenu intervenciju liječnika. Ostale funkcije praćenja zdravlja uključuju upravljanje menstrualnim ciklusom i praćenje SpO2.

HUAWEI WATCH Ultimate ima slične značajke, ali ima dodatni aspekt koji će svi ronioci cijeniti. Uređaj je prvi koji je postigao istinsku otpornost na vodu na dubini od 100 metara i nudi 4 različita načina ronjenja koji će odgovarati svakoj ronilačkoj aktivnosti. Tijekom ronjenja ronioci mogu koristiti sveobuhvatne značajke ronilačkog računala HUAWEI WATCH Ultimate koji šalje podsjetnike putem dodirnih vibracija u slučajevima kada korisnik prebrzo izroni ili kad stigne na dekompresijsko stajalište. Osim toga, sat donosi potpuno novi način ekspedicije, zadovoljavajući potrebe avantura na otvorenom.

Uzimajući u obzir različite aspekte korisnika, Huawei je učinkovito ponudio razne linije pametnih satova koji se mogu svidjeti različitim pojedincima, čineći ih dostupnima korisnicima širokom broju ljudi.

Posebne ponude

Watch Ultimate pametni sat dostupan je kod Huawei prodajnih partnera po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 EUR za Expedition black verziju te 899 EUR za Voyage blue. Za više pojedinosti posjetite službenu web stranicu tvrtke Huawei.

Dostupan u regularnoj prodaji u elegantnoj crnoj boji i jedinstvenom Rococo Pearl uzorku, P60 Pro savršeno se nadograđuje s ultimativnim pametnim satom Huawei Watch Ultimate. Watch Ultimate - najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova, utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog.

Preporučena maloprodajna cijena HUAWEI P60 Pro pametnog telefona je 1.199,00 eura. Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/phones/p60-pro/.

13.07.2023. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh