« Seks
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
HE HE

O čemu razmišljaju žene tijekom seksa?

Najčešće im je na pameti netko drugi, i to u rasponu od hollywoodskih ljepotana preko bivših ljubavnika do tipova koje su vidjele u porniću

Što je ženama na pameti u krevetu?
Što je ženama na pameti u krevetu? (DeviantArt)
Više o

žene

,

seks

,

razmišljanje

Žene tijekom seksa imaju bitno bujniju maštu od jačeg spola, jer muškarci tijekom seksa najviše razmišljaju o orgazmu, jer ako ne uspiju dovesti partnericu do njega, osjećaju kao da nisu dostigli zadani cilj, a pritom imaju i dosta problema s vlastitim kojeg pokušavaju odgoditi.

>> O čemu razmišljaju muškarci za vrijeme seksa >>

Žene, s druge strane, imaju cijeli roj misli koje se, kad bi ih u tim trenucima izgovorile na glas, sigurno ne bi svidjele partneru.

Naime, najčešće im je na pameti netko drugi, i to u rasponu od hollywoodskih ljepotana preko bivših ljubavnika do tipova koje su vidjele u porniću, a nerijetko je tema razmišljanja i - što će biti sutra za ručak!

>> O čemu razmišljaju žene za vrijeme seksa >>

Naravno, ovo zadnje događa se u situacijama kad je ženama dosadno, što se najčešće događa kad je partner zaokupljen svojim mislima i ne obraća pažnju na njihov govor tijela.

Stoga, ako želite biti na pameti svojoj dragoj i u tim trenucima, naučite raditi sve što treba kako bi zaokupili njenu pažnju ...

01.06.2016. 22:23:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh