« Seks
objavljeno prije 10 godina
HMM ...

O čemu žene razmišljaju za vrijeme seksa

Misli koje se ženama motaju po glavi tijekom seksa zbunile bi muškarce još više, pogotovo ako neka od njih izleti u nezgodnom trenutku

Mislim, stvarno ... :)
Mislim, stvarno ... :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

misli

,

razmišljanje

Žene tijekom seksa, na čuđenje muškaraca, imaju cijeli roj misli koje se smjenjuju, a najčešće od njih na hrpicu je skupio poznati Womans Health na svom portalu, pa da vidimo što je to važnije od uživanja ...

Za početak su tu misli koje počinju navirati nakon što ugleda muškarčev ponos, jer i dalje vladaju mitovi o procjeni veličine penisa po veličini noge, nosa, prsta ... No, kako se same uvjere, to obično nije istina.

Slijedi prijekor muškarcu, doduše u mislima, zato što nije obratio pažnju na donje rublje koje je koštalo priličnu količinu novaca, a on nije obratio dovoljnu pažnju na njega već je jedva dočekao da i njega - skine.

>> Pola žena najbolji seks nije imala s mužem >>

Tek toliko da muškarci znaju, svaki njihov potez izaziva pravu bujicu misli, nekad pozitivnih, a puno češće negativnih o potezima koje znaju ili ne znaju napraviti kako treba, a bogami i onih koji nedostaju.

>> Stvari koje mogu uništiti i najbolji seks >>

Stoga, ako vam se čini da je draga malo odsutna, nije nužno da odmah pomislite da joj je netko drugi u mislima (iako u velikoj većini slučajeva stvarno jest), bolje vam je da se zamislite nad onim što radite i počnete pokazivati sve što znate.

>> Strast nestaje u tridesetima, a seks je najbolji u pedesetima >>

01.06.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh