« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
ŠTO MISLITE?

O čemu muškarci najviše razmišljaju?

Prvi odgovor koji će svima pasti na um je, naravno, seks - ali to je vrlo daleko od istine, pokazalo je vrlo zanimljivo istraživanje

Seks? Mda ... nakon klope i ćorke, možda ...
Seks? Mda ... nakon klope i ćorke, možda ... (Shutterstock)
Više o

hrana

,

seks

,

spavanje

,

muškarci

,

razmišljanje

Muškarci najčešće NE razmišljaju o seksu, pokazalo je zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu Ohio.

Fama o tome da je muškarcima samo seks na pameti pokazala se mitom bez pokrića, a koliko su daleko od toga da razmišljaju svakih sedam sekundi pokazuje podatak da je uvjerljivo najopterećeniji ispitanik 388 puta u 24 sata razmišljao o seksu - vrlo daleko od popularnog mita.

Pa o čemu onda razmišljaju? Vjerojatno pogađati da je na prvom mjestu - hrana. Pokazalo se da je glad najčešće povod razmišljanju, jer su muškarci svjesniji potreba svog tijela od žena i čim im prvi puta proleti misao da bi mogli nešto pojesti, neće prestati razmišljati o tome dok ne zadovolje glad.

Nakon toga slijedi spavanje - umorni su i žele sklopiti oči i ispružiti se, a većinu u tim trenucima ne zanima hoće li dobiti otkaz ili će se spustiti izvanzemaljci, brinut će o tome kad se naspavaju.

I tek tada, kada su osnovne potrebe zadovoljene, seks dolazi na red kao neka vrsta nadgradnje

Stoga, nemojte se ljutiti kad dragi nakon obilnog ručka padne na kauč pred televizorom i hrkanjem ispuni kuću ... kad se probudi, bit će raspoložen za seks. 

15.10.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh