« Film
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
FAK

Novinarenje i novinarsko prigovaranje

Dosta je lako zaključiti o čemu se ovdje radi i tko je kriv za ovih prilično neugodnih nekoliko minuta koje su obišle cijeli svijet u posljednjih nekoliko dana

Robert Downey Jr. otišao je s intervjua
Robert Downey Jr. otišao je s intervjua (Screenshot YouTube)
Više o

Robert Downey Jr.

,

intervju

,

Krishnan Guru-Murthy

Robert Downey Jr. zabavio je svjetsku filmoljupsku zajednicu kad je na intervjuu prilikom promoviranja novihAvengersa jednostavno zaključio da mu je dosta pa je prekinuo razgovor s napornim voditeljem Krishnanom Guru-Murthyjem. Isti je taj novinar ne tako davno digao tlak Tarantinu inzistirajući na jednom te istom pitanju, a Iron-Mana je uzrujao tvrdoglavo kopajući po mračnom, alkoholom i drogom natopljenom dijelu njegove povijesti.

Dosta je lako zaključiti o čemu se ovdje radi i tko je kriv za ovih prilično neugodnih nekoliko minuta koje su obišle cijeli svijet u posljednjih nekoliko dana. Sam bog zna koliko smo puta posvjedočili bahatim, umišljenim primadonama i njihovim bezobraznim reakcijama u kojima otkrivaju koliko su puni sebe.

Ponekad kad gledam neki intervju čini mi se da je određeni glumac uvjeren da je bolji od ostatka svijeta, da sere zlato, a da u slučaju njegova prdeža miris Chanela ispuni prostoriju. Davanje intervjua svakako je naporan dio posla filmskih zvijezda, i čak i glumcima s najviše entuzijazma i dobre volje nakon nekoliko godina promoviranja filmova interes za ovim mrcvarenjem pred kamerama splasne.

Cijeli članak pročitajte na FAK portalu.

27.04.2015. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh