« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
WSX

Novi termin Web::Strategije X

Početak 10. konferencije Web::Strategija - Ugodno popunjeni g. Turizam pomaknut za tjedan dana

Web::Strategija 10
Web::Strategija 10 (Web::Strategija)
Više o

turizam

,

Web Strategija

Zbog velikog Munchenskog sajma o turizmu, zbog nemogućnosti dolaska ministra za turizam, zbog nemogućnosti odabira veće dvorane za preko 400 ljudi u Hypo centru,zbog naše želje da ovu jubilarnu konferenciju učinimo još većom, te zbog želja novih sponzora - bili smo primorani promijeniti termin Web::Strategije X na 16.3.2011. (uz druga dva dana Web::Edukacije, konferencija traje do 18.3.). Za sada svima odgovara.

Zbog niza razloga o kojima smo dva tjedna neprestano razmišljali, uz konzultacije s kolegama i važnim sponzorima, te nekim medijskim partnerima došli smo do zaključka da cijeli taj niz razloga utječe na sve nas i da je krajnje vrijeme da promijenimo termin održavanja jubilarne konferencije o webu - ovaj puta s naglaskom na online prodaju u turizmu. Prijašnji prvi dan konferencije 10.3. sada je postao 16.3. - pomaknut je za oko tjedan dana kasnije.

Svejedno, bez obzira na pomicanje datuma, očekujte na konferenciji stručne predavače za online prodaju, internetski marketing, te za online-turizam.

Iako mnoge još tvrtke ne shvaćaju prednosti web prodaje u turizmu, one koje imaju ova znanja nerado govore o njima, čuvaju ih "kao zmija noge". No, programski odbor Web::Strategije omogućiti će upravo svim sudionicima konferencije da ne samo da nauče "tajne velikih majstora za online prodaju", upoznaju trendove i ljude, već i da sudjeluju u panel raspravi te stvore zajedničke zaključke koji će biti preneseni medijskim partnerima već nakon održanog prvog dana Web::Strategije X. Prijavite se OVDJE što prije uz popuste koje smo osigurali ranije prijavljenima za sudjelovanje.

Vidimo se!

09.02.2011. 08:08:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh