« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
CMC

Novi spot Markosa za pjesme „Note“

Najbolji debitant festivala Šibenik snimo spot na hrvatskom i talijanskom jeziku

Više o

Markos

,

CMC

Draga naša publiko, od danas ćete na Croatian Music Channelu (CMC) moći vidjeti Markosov video spot, osim za hrvatsku, i za talijansku verziju njegovog prvog singla „Note". Ne zaboravimo spomenuti da je Markos do sada osvajao naklonost publike svojim osebujnim vokalom, autentičnim glazbenim stilom i karizmatičnim scenskim nastupima na raznim glazbenim festivalima, kojima je, pak, prethodio i pridonio njegov dugogodišnji angažman na kazališnim daskama.

Markos je, kako kaže, učio od najboljih - Pavarottija, Correllija i Andree Bocellija, od kojeg, pak, danas ima veliku podršku u karijeri. Zahvaljujući uspješnoj kombinaciji Markosovog izvanrednog pjevačkog talenta i talenta njegove supruge Jelene Đuraš Gleđ koja komponira glazbu i piše tekstove na više jezika, možemo očekivati veliki opus kvalitetne glazbe koju će zasigurno dočekati pozitivne reakcije na hrvatskoj i na svjetskoj glazbenoj sceni.

Svojim prvim singlom „Note" u hrvatskoj i talijanskoj verziji, Markos je publici predstavio svoj glazbeni stil moderne canzone u kojoj ujedinjuje dramsko bel canto pjevanje s modernim ritmovima, a taj će stil ujedno obilježiti i cijeli njegov album prvijenac u suradnji s Croatia Recordsom. Video spot je sniman u visokoj produkciji Plavog filma pod redateljskom palicom Zorana Peza. 

25.09.2009. 14:34:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh