« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
Adio lito

Split se oprašta od ljeta

uz Hladno Pivo, Psihomodo pop, Urbana i druge rock zvijezde

Više o

Hladno pivo

,

Psihomodo Pop

,

Urban

,

Adio lito

Nova koncertna sezona u Spaladium Areni započinje Rock festivalom „Adio lito" koji će se održati u petak, 2.10.2009 s početkom u 20.30 sati.

Izjava organizatora - Sportski grad TPN: 

Nakon dugog i toplog ljeta, želja nam je Arenu ispuniti dobrom rock glazbom uživo te kreirati užarenu atmosferu mnogobrojnih obožavatelja, a nastupit će: Hladno Pivo, Urban, Marijan Ban i Diktatori, Psihomodopop i Fon Biskich. Još nikad nitko u Hrvatskoj nije okupio ovoliko eminentnih domaćih rock glazbenika na jednom mjestu, pa je time tvrtka Sportski grad TPN potvrdila svoju želju i namjeru da se etablira kao vodeći organizator takve scene na ovim prostorima. Upravo zbog toga smo željeli da jedna urbana glazba domaćih izvođača bude pozitivan početak nove glazbene godine Spaladium Arene.

Očekujemo da će nakon ovogodišnjeg uspješnog Rock festivala „Adio lito" postati tradicionalni koncert početka jedne nove školske, radne ali i sezone novih događanja u Splitu.

Cijena ulaznica iznosi 90 kuna, a na dan samog koncerta 110 kn. Prodaja ulaznica počinje 16.09.2009. na slijedećim prodajnim mjestima:

www.ulaznice.hr

SPALADIUM ARENA

Blagajna na vanjskom dijelu Spaladium arene, pored ulaza B

ADRIATICA.NET:

Poslovnica SPLIT, Nepotova 4, Split

Poslovnica MAKARSKA, Kačićev trg 9, Makarska

ARSENAL ZADAR: 

Trg tri bunara 1, Zadar

SMOKVINA TRAVEL:

Majstora Jurja 13, Split

TRGOVAČKI OBRT TRINAESTICA:

Kneza Domagoja 3, Biograd na Moru

25.09.2009. 11:18:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh