« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
COOL

Dubioza kolektiv u Nedjeljom u 2 13. listopada

U nedjelju, 13. listopada točno u 14 sati Dubioza Kolektiv sjest će nasuprot Aleksandra Stankovića u studiju HTV-a i punih 60 minuta odgovarati na pitanja

Dubioza kolektiv vs. Stanković: NU2
Dubioza kolektiv vs. Stanković: NU2 (Arhiva)
Više o

Dom sportova

,

Nedjeljom u 2

,

Dubioza kolektiv

,

koncert

Glazbenici su često znali gostovati u "Nedjeljom u 2", međutim malo tko od njih u trenutku kada su ovoliko premoćni u regiji. Dubioza ide dalje i od toga. Album "Apsurdistan" najdownloadiraniji je album na Balkanu čiji singlovi su okupirali radijski i televizijski eter, a mediji se natječu tko će ga više ukrasiti superlativima.

Vojska obožavatelja dolazi iz svih kuteva svijeta i broji se u stotinama tisuća, a njima su u ovoj godini odsvirali oko 70 koncerata među kojima su se našli i oni na festivalima poput Szigeta, Roskildea, Exita, Paleoa, Lowlandsa i Terranea.

Uzduž i poprijeko bend je proputovao Nizozemsku, Njemačku, Francusku, Švedsku, Norvešku, Tursku, Bugarsku, Rumunjsku, Češku, Poljsku, Grčku i Italiju, vraćajući se u mnoge države više puta. Najmanje vremena proveli su, zapravo, u našim krajevima iz jednog jednostavnog razloga - za one posebne koncerte potrebno se posebno i pripremiti.

Dubiozin desant na Zagreb i Rijeku dogodit će se 26. listopada i 15. studenog, a kako su došli do toga da ih tisuće fanova čeka s najvećim nestrpljenjem pogledajte u nedjelju 13. listopada u 14 sati na HTV1.

TUBORG OPEN FAIR PREDSTAVLJA:

DUBIOZA KOLEKTIV

Velika dvorana Doma sportova - Zagreb

Subota, 26.10.2013.

Dvorana Mladosti - Rijeka

Petak, 15.11.2013.

+ Brkovi I S.A.R.S.

Dubioza web

Dubioza Facebook

LAA Facebook

09.10.2013. 12:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh