« Hi-tech
objavljeno prije 2 mjeseca i 23 dana
OPA!

Novi Philips Evnia monitori

Philips monitori podižu gameanje na novu razinu s Philips Evnia 32M2C5500W

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Philips monitor

,

Philips Evnia

S obzirom na to da se sezona praznika brzo približava, gameri dobivaju priliku za uživanje. Dolazi novi model gaming asortimana Evnia monitora, najnovija najava iz portfolija Philips monitora: Philips Evnia 32M2C5500W. Dizajniran i opremljen za pružanje brzine, imerzivnog iskustva i udobnosti gamerima svih profila, ovaj monitor osigurava beskrajno uživanje i izvrsnu vrijednost upakiranu u elegantan dizajn.

Glavne značajke

• 1000R zakrivljen dizajn zaslona za imerzivno gaming iskustvo

• Brzi VA panel s Quad HD rezolucijom za jasne slike i široke kutove gledanja

• Brzina osvježavanja od 240 Hz za izvrsne performanse pri velikim brzinama

• Okretno postolje podesivo po visini za veću udobnost

• USB-hub povezivanje za veću jednostavnost i fleksibilnost

"Philips Evnia 32M2C5500W kombinira brzinu, grafičke performanse i fizičku udobnost koju današnji gameri traže, a sve to u jednom lijepo dizajniranom paketu koji će svojim korisnicima zasigurno donijeti sate užitka. Ovaj monitor bit će idealan poklon za vašeg omiljenog gamera." - Xeni Bairaktari, voditeljica globalnog marketinga i zamjenica direktora marketinga EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories

Brza, šaren, akcijski nabijen gaming je zajamčen

Philips Evnia 32M2C5500W pruža sve što današnji gameri trebaju kako bi izvukli maksimum iz svojih sesija, uživajući u svojim gaming avanturama na najvišoj razini. 1000R zakrivljeni VA zaslon pruža prekrasne slike u kombinaciji s udobnošću širokih kutova gledanja i ugodnim imerzivnim iskustvom koje pomaže gamerima da uđu u još zahtjevnije, zadovoljavajuće iskustvo. Kristalno jasne slike s Quad HD 2560 x 1440 rezolucijom osiguravaju da je svaka slika jasna i bogata bojama (92 % DCI-P3 pokrivenost), dok DisplayHDR 400 Certified podiže vizualnu izvedbu monitora za još jednu razinu s dubljim, realističnijim detaljima.

Osim izvanredne grafike, Philips Evnia 32M2C5500W pruža brzinu i preciznost koje zahtijeva najnovija generacija gaminga, ne propuštajući nijedan kadar. Ultra-brza stopa osvježavanja od 240 Hz, nisko ulazno kašnjenje, FreeSync Premium Pro i brzi odziv od 0,5 ms MPRT, znače da će čak i najuzbudljivije akcije i avanture uvijek biti glatke, brze i neprekidne bez ikakvog kašnjenja, ghostinga ili trzanja. Korisnici će se osjećati privučeni ekranom i magičnim iskustvom.

I budući da svaka gaming sesija treba biti užitak i za um i za tijelo, Philips Evnia 32M2C5500W opremljen je širokim rasponom značajki posebno dizajniranih za udobnost, praktičnost i dobrobit gamera. Bilo da koriste EasySelect za jednostavno prebacivanje kroz izbornike na zaslonu, smanjuju naprezanje očiju zahvaljujući LowBlue modu i Flicker-Free tehnologiji ili iskorištavaju prednosti nagiba, okretanja i prilagodbe visine Compact Ergo Base stalka monitora kako bi osigurali sate udobnog gledanja, gameri će se složiti da je ovaj monitor uvijek užitak koristiti.

Cijena i dostupnost

Philips Evnia 32M2C5500W bit će dostupan za kupnju sredinom studenoga po cijeni od 499€.

Više informacija o asortimanu Philips Evnia:

https://www.evnia.philips

03.12.2023. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh