« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
NOVOSTI

Novi Philips 272B1G zeleni monitor

Novi monitor nudi optimalnu udobnost i produktivnost, uz čuvanje okoliša

Philips monitor
Philips monitor (Arhiva)
Više o

Philips monitor

MMD, vodeći specijalist za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje novi Philips 272B1G Full HD monitor, dizajniran za optimalnu udobnost i produktivnost, imajući u vidu smanjeni utjecaj na okoliš. Ovaj 27 inčni (68,6 cm) LCD monitor je poboljšana verzija prošlogodišnjeg najzelenijeg monitora, Philips 241B7QGJ. Ovaj novi model nudi ekološki osviještenim profesionalcima čitav niz inovativnih alata za povećanje učinkovitosti na poslu, a pritom poštujući okoliš. Omogućujući razumnu uštedu energije, 272B1G također omogućava veliku produktivnost zahvaljujući čitavom nizu visokih performansi i inteligentnih ergonomskih značajki, uključujući IPS tehnologiju, LowBlue način rada i Smart Ergo Base.

Monitor je vrhunski izbor za korisnike koji traže super energetski učinkovite alate sa sjajnim performansama, jer monitor udovoljava najnovijim standardima energetske učinkovitosti kao što je Energy Star 8.0 certifikat.

Philips 272B1G monitor podržava Philipsovo dugogodišnje zalaganje za održivost i okoliš. Posebno je dizajniran da ima najmanji mogući utjecaj na okoliš. U skladu s RoHS1 standardima, ovaj ekološki monitor u potpunosti je bez tvari poput olova, žive i PVC / BFR, dok se svi plastični i metalni dijelovi kućišta, kao i ambalaža, mogu u potpunosti reciklirati.

Zeleno je u trendu

Uparivanje novog energetski učinkovitog dizajna s nizom tehnologija za uštedu energije, Philips 272B1G predstavlja vrhunac održivosti i produktivnosti.

Među tehnologijama koje pomažu da Philips 272B1G prijeđe u viši energetski razred, a istovremeno osigurava izvrsne performanse, PowerSensor otkriva odsutnost korisnika putem bezopasnih infracrvenih signala i automatski smanjuje svjetlinu monitora, smanjujući troškove energije i do 70 posto. Monitor dolazi i s tehnologijom LightSensor koja podešava svjetlinu slike ovisno o uvjetima osvjetljenja u sobi i opcijom potrošnje Zero Power kojom se zaustavlja latentna potrošnja energije jednostavnim pritiskom prekidača za potpuno isključivanje koji je prikladno smješten s njegove stražnje strane. Time se postiže nulta potrošnja energije smanjujući još više negativan ugljični otisak. Zahvaljujući svojoj novoj značajki s učinkovitom potrošnjom energije, Philips 272B1G koristi novu tehnologiju LED pozadinskog osvjetljenja koja održava svjetlinu i boju koristeći znatno manje energije. Energetski razred A ++ dodatno naglašava energetsku učinkovitost modela.

Savršeni spoj održivosti i visokih performansi

Philips 272B1G predstavlja novu generaciju vrhunskih energetski učinkovitih radnih alata koje traže moderni profesionalci s posebnom pažnjom prema okolišu. Izuzetno energetski učinkovit dizajn osigurava produktivnost i visoke performanse te je odgovor na potrebu da se industrija nastavlja razvijati čak i u promjenjivim vremenima.

Philips 272B1G ima Full HD zaslon rezolucije 1920 x 1080 i IPS tehnologiju, nudeći izvanredne živopisne i oštre slike u kojima se može uživati iz gotovo bilo kojeg kuta. IPS zasloni također su odličan izbor za profesionalce koji zahtijevaju točnost boja i stalnu svjetlinu u svakom trenutku. Štoviše, Adaptive-Sync jamči besprijekornu kvalitetu videozapisa.

Profesionalni korisnici imat će robustan, učinkovit i izvanredan monitor kako bi udovoljili svojim novim potrebama proizašlim iz transformacije radnog dana s kojima smo suočeni.

Umor očiju uzrokovan višesatnim radom za računalom nije problem sa Philips 272B1G jer dolazi opremljen s glavnim ergonomskim značajkama kako bi se povećala udobnost korisnika. Način rada LowBlue i Flicker-free tehnologija doprinose jednostavnom radnom iskustvu, dok potpuno prilagodljiva baza SmartErgo omogućava korisnicima postavljanje monitora u optimalni položaj za maksimalnu udobnost pomažući da se olakšaju fizička naprezanja od dugog radnog dana.

Philips 272B1G monitor dostupan je od lipnja 2020. godine s preporučenom maloprodajnom cijenom od:

Philips 272B1G - 1.732,00 kuna (bez PDV-a)

1 RoHS označava "ograničenje opasnih tvari" i utječe na cijelu elektroničku industriju i mnoge elektroničke proizvode.

19.06.2020. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh