« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina
PRIJAVITE SE

Novathon dolazi u Hrvatsku

Svi koji žele sudjelovati na natjecanju moraju se registrirati u tom vremenskom razdoblju ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici

Novathon #withPBZ
Novathon #withPBZ (Arhiva)
Više o

Novathon

Intesa Sanpaolo Grupa u suradnji s Privrednom bankom Zagreb ove godine u Hrvatsku dovodi svoje inovativno natjecanje - Novathon.

Ovaj 24-satni maraton inovacija pod nazivom Novathon #withPBZ bit će organiziran u suradnji s Privrednom bankom Zagreb, članicom Intesa Sanpaolo Grupe, a održat će se 23. i 24. rujna u Laubi.

Na sudjelovanje u ovom inovativnom natjecanju pozivaju se studenti i mladi profesionalci u programiranju, web dizajnu i marketingu kako bi kreirali aplikacije za jednostavnije bankarstvo i natjecali se za glavnu nagradu od 75 tisuća kuna.

Novathon #withPBZ ugostiti će i neke od najutjecajnijih ljudi u području financija i financijskih tehnologija kao goste predavače poput Chrisa Skinnera, Mattea Rizzi i Nenada Bakića.  

Prijave za natjecanje već su počele i traju sve do 8. rujna u 12 sati. Svi koji žele sudjelovati na natjecanju moraju se registrirati u tom vremenskom razdoblju ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici www.novathon.net.

02.05.2017. 14:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh