« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
HRVATSKI MEDIJI

Nova TV obilježava 10 godina djelovanja

S Nove TV navode kako su u mnogočemu bili prvi u Hrvatskoj, primjerice, u uvođenju novih formata i omogućavanju rada nezavisne produkcije

(Damjan Tadić/Cropix)
Više o

Nova TV

,

Siniša Svilan

,

Iva Gačić

,

Dražen Mavrić

,

Kalifornija marihuana

Komercijalna televizija Nova TV obilježava sutra 10 godina djelovanja i tim je povodom, na današnjoj konferenciji za novinare, istaknuto kako slijedom dobivanja koncesije za idućih 15 godina vjeruju da će i ubuduće opravdati očekivanja.

Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić ocijenio je da je Nova TV značajno obilježila posljednjih 10 godina hrvatske medijske povijesti.

"Imamo rezultate za slavlje kao najuspješnija komercijalna TV u Hrvatskoj", rekao je Mavrić podsjetivši da su bili prvi u mnogočemu, između ostalog, u uvođenju novih formata i omogućavanju rada nezavisne produkcije u Hrvatskoj.

Od CME smo preuzeli neka od najvažnijih medijskih iskustava, ali i sačuvali vlastiti identitet, razvili vlastite formate i produkcije, rekao je Mavrić podsjetivši da surađuju s najvećim distributerima kao što su Sony i Warner Brothers, otkupili su prava na prijenose utakmica nogometne Lige prvaka i drugo.

Direktorica Informativnog programa Iva Gačić istaknula je da su u proteklih pet godina od njegova pokretanja pokazali da se mogu nositi s najvećima i gledateljima dali mogućnost izbora. Izrazila je uvjerenost da će i ubuduće održati neupitnu neovisnost, dodavši kako je bilo potrebno puno ustrajnosti da bi se odoljelo raznim pritiscima, što smatra velikim uspjehom.

Nova TV je najgledanija hrvatska televizija, ocijenio je direktor programa Nove TV Siniša Svilan naglasivši kako je to postignuto timskim radom ukupno 332 zaposlenih i kvalitetom koja ih stavlja na sam vrh tv proizvodnje.

Na konferenciji, kojoj su nazočile i poznate osobe iz programa Nove TV, prikazani su i tv spotovi o počecima Nove TV. (hina/metro-portal)

27.04.2010. 14:22:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh