« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
NOVO DOBA

Nova pravila ljubavi

Svako vrijeme nosi ... i svi ostali izrazi koji nam dočaravaju kako se nešto promijenilo mogu se primjeniti i na ljubav, naravno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

veze

,

prvi spoj

,

pravila

Ljubav ima pravila, kao i svi odnosi u životu, a kako se mijenjaju vremena, tako dolaze i nova pravila koja su prilično drugačija od onih koja su vrijedila u vrijeme naših majki ili baka.

Stoga, ne bi bilo loše da se upoznate s njima, kako ne bi ispali staromodni što će, doduše, neke privući, no većinu ipak odbiti.

Tako, primjerice, tradicija nalaže da muškarac plaća račun na prvom spoju, no istaživanje dating portala match.com pokazalo je zanimljivu istinu - čak 41 posto žena spremno je platiti izlazak, no jedino ako ih muškarac sam i ničim izazvan pozove na njega.

>> Prvi spoj - kako to zapravo izgleda >>

No, kad ste već na tom spoju, i tu ima par stvari koje su se promijenile. Nekad je to trajalo, ali danas je potrebno samo 15 minuta da zaključite sviđa li vam se potrencijalni partner, a s tim se slažu i žene i muškarci.

Stoga, ako vam se ne sviđa, budite iskreni i to recite jasno i glasno - čak 52 posto muškaraca to će zahvalno prihvatiti, jer im je to bolja varijanta nego da danima očekuju povratni poziv i pitaju se gdje je pošlo po zlu ...

>> Prvi spoj - kako se ponašati da sve prođe kako treba >>

Za kraj, ako ste pomislili da su se sva pravila promijenila, jedno je ipak ostalo isto - ne idite do kraja na prvom spoju, preciznije, nemojte završiti u krevetu s njim ... tu i dalje vrijedi neko nepisano pravilo da bi trebala proći barem tri spoja prije seksa.

13.09.2014. 13:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh