« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
AKCIJA

Nova ponuda INmusic festivala – blagdanski paket

Ove godine dileme napokon ne bi smjelo biti jer je INmusic festival za vas osmislio idealno rješenje: blagdanski paket po fenomenalnoj cijeni od 320 kuna!

Blagdanski popust za INmusic 2013
Blagdanski popust za INmusic 2013 (Metro)
Više o

ulaznice

,

popusti

,

cijene ulaznica

,

INmusic festival 2013

,

blagdanski paket

S dolaskom klimatološke i kalendarske zime, dolazi i blagdansko vrijeme. Sv. Nikola, Božić i Nova godina, a možda u međuvremenu koji rođendan, imendan ili bilo koji drugi razlog za slavlje, prigoda su za darivanje voljenih osoba, obitelji, prijatelja ili nepoznatog nekog čiju pažnju već dugo želite privući. No idilu uvijek narušava vječno pitanje - što pokloniti? Ove godine dileme napokon ne bi smjelo biti jer je INmusic festival za vas osmislio idealno rješenje: blagdanski paket po fenomenalnoj cijeni od 320 kuna!

U njemu vas čeka ulaznica za osmo festivalsko izdanje koje će se na dobro poznatoj lokaciji jarunskog Otoka mladosti održati od 25. do 26. lipnja 2013. godine. Ona naravno vrijedi za sve dane održavanja festivala te za sljedeće ljeto osigurava sate i sate nezaboravnog provoda. U paketu se nalazi i tamnoplava festivalska majica koja će vas zagrijati u hladne zimske dane i podsjećati da je do sljedećeg INmusic festivala ostalo još samo sedam mjeseci. A ima li išta bolje od maštanja o ljetnim radostima dok temperaturni minusi preuzimaju kontrolu? Ženski modeli dostupni su u veličinama od S do L, a muški u veličinama od M do XL.

A posebnim iznenađenjem možete dodatno razveseliti vama dragu osobu. Nudi vam se mogućnost slanja personalizirane poruke kojom ćete na najbolji način izraziti svoje želje ili osjećaje. Među nekoliko ponuđenih tekstova poruke, odaberite onaj koji vam najviše odgovara. Blagdanski paket INmusic festivala naručite isključivo putem Tisak media webshopa na www.tisakmedia.hr, a on će biti dostavljen u vama najbliži kiosk Tiska.

Festivalska ulaznica može se kupiti i zasebno po novoj cijeni od 300 kuna. Osim putem Tisak media webshopa, možete je nabaviti na već dobro poznatim adresama Tisak media centra u Zagrebu: Arena centar (Lanište bb), Astoria (Račkoga 2), Autobusni kolodvor (Avenija Marina Držića), Frankopanska 5a, Gajeva 2, Pothodnik (Glavni kolodvor, Grgura Ninskog bb). Prodajna mjesta u ostalim hrvatskim gradovima nalaze se na sljedećim adresama: Varaždin (Ivana Kukuljevića 13), Osijek (Trg slobode 6), Karlovac (Trg Matije Gupca 1), Rijeka (Korzo 26), Split (City Centar One, Vukovarska 207).

Blagdanska kupovina vrijednog poklona koji će oduševiti sve ljubitelje glazbe i dobre zabave nikada nije bila jednostavnija. Za dodatne informacije posjetite internetsku stranicu INmusic festivala www.inmusicfestival.com te pripadajuće Facebook i Twitter profile.

21.11.2012. 12:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh