« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
POGLEDAJTE

Edo Maajka: Facebook mi je oteo jarane

Ovo je drugi video spot sa albuma „Štrajk mozga" i ujedno druga suradnja s Filipom Filkovićem - Philatzom, redateljem spota

Novi spot Ede Maajke
Novi spot Ede Maajke (Arhiva)
Više o

Edo Maajka

,

novi spot

,

Facebook mi je oteo jarane

Nakon pjesama, Imaš ti šta paraPanika i Džigera beat koje su munjevitom brzinom osvojile fanove diljem regije, Edo Maajka predstavlja pjesmu „Facebook", četvrti singl s aktualnog albuma „Štrajk mozga", za koji je ujedno je snimio i spot.

Klinac "Mali Edo" u izlogu primijeti novi komunikacijski uređaj "Mozak²" koji ga instantno prebaci u svijet fantazije u kojem mali Edo vizualizira kakav bi mu bio dan da posjeduje takav uređaj. Radi se o realističnoj priči koju promatramo kroz oči sedmogodišnjaka, pa je i spot doslovno tako snimljen, razmišljajući poput klinaca.

„Video je u biti maštarija djeteta koji vjeruje da će mu taj novi uređaj promijeniti život na bolje u svakom smislu."rekao je Edo Maajka

O čemu se točno radi, možete pogledati sami:

 

Ovo je drugi video spot sa albuma „Štrajk mozga" i ujedno druga suradnja s Filipom Filkovićem - Philatzom, redateljem spota koji ga opisuje ovako:

„Zapravo na neki način spot je parodija nekih uvijek istaknutih klišeja hip-hop i rap spotova, pomalo je i kritika žanra. No, prvenstveno spot je kritika puka koji je doslovno opsjednut tehnologijom i potenciraju udaljavanje od onog bitnog, upravo ono o čemu i pjesma govori.

Kroz benignu radnju i metaforu spota zapravo se provlače bitne teme, a mi smo ih željeli na dječji način pokazati na van".

Pridružite se i vi zajednici od preko 64 000 Edinih fanova na Facebooku!

21.11.2012. 07:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh