« Glazba
objavljeno prije 3 mjeseca i 2 dana
NAJAVE

Nova godina, novi program u klubu Sax

Standardni programi kao što su #Cooganje, Novi hrvatski jazz, Ženska priča i stand-up komičari okupljeni pod imenom Lajnap nadopunjeni su raznim koncertima, među kojima je i onaj popularne grupe Šajeta

Šajeta u SAXu
Šajeta u SAXu (Arhiva)
Više o

program

,

klub SAX

Program počinje već ovoga petka, a prvi bend koji u Saxu nastupa u 2020. godini je Živa legenda i to u sklopu programa #Cooganje. Osim njih, ovoga mjeseca će #Cooganje upriličiti Mačci, VIS Breskvice i Retrodukcija. 

Prošloga mjeseca zagrebačka publika imala je prilike vidjeti Istrijana Alena Vitasovića, a sada će se na pozornicu popeti još jedni Istrijani, pripadnici Ča-vala, grupa Šajeta. Na zadnjem nastupu u Saxu priredili su pravu feštu u trajanju od tri sata, a ni ovoga puta situacija neće biti drugačija. 

Ljetno kino donijet će dašak vruće i ljetne atmosfere. Prije dva mjeseca proslavili su u Saxu deset godina benda, a istu veselicu ponovit će 18. siječnja. Max, Vlade i Buki napravit će sve što je u njihovoj moći da publika zaboravi na brige i uživa do kasnih večernjih sati.

Za one željne nešto žešće glazbe tu je Citizen Dick - MTV Unplugged grunge tribute, ali i Foo Fighters tribute. Za ljubitelje mirnijih nota dolazi indie rock duo iz Pančeva - Buč Kesidi, kao i Stray Dogg, bend koji se nakon tri godine vraća u Sax, a tu je i Bebè Na Volè, ime iza kojeg stoji Adam Semijalac, odličan blues vokal i gitarist. 

I u novom desetljeću klub Sax! garantira odličnu zabavu i najluđe provode za svoje posjetitelje. Zato dođite i posvjedočite!

03.01.2020. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh