« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 2 mjeseca

Nogometni klub Varteks postaje Farmal?

Varteks uskoro mijenja ime

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Elvir Tabaković, CROPIX)
Više o

NK Varteks

,

promjena imena Varteks

Nogometni klub Varteks iz Varaždina uskoro bi mogao promijeniti ime ukoliko tekstilna tvrtka Varteks do skupštine kluba, sedmog travnja, ne prihvati daljnje generalno sponzorstvo nad klubom koje u financijskom smislu iznosi 1,5 milijuna kuna - rekao je to nakon večerašnje sjednice Izvršnog odbora predsjednik kluba Ivan Topolnjak.

"Ponudit ćemo Varteksu da za iznos od milijun i pol kuna i dalje ostane generalni sponzor i da klub zadrži postojeće ime. Ukoliko s njima ne postignemo dogovor predložit ćemo skupštini da se ime kluba promijeni u NK Varaždin, a u nastavku da stoji ime glavnog sponzora. Već sada vode se pregovori i imamo nekoliko zainteresiranih sponzora od kojih je jedan i ludbreška tvrtka Farmal, a moguće je da se pojavi sponzor koji će ponuditi i više od spomenutih 1,5 milijuna," kazao Topolnjak.

Osim o promijeni imena kluba Izvršni odbor raspravljao je i o privatizaciji o čemu će također biti riječi na Skupštini. Kako je istaknuo predsjednik Topolnjak privatizacija kluba mogla bi se sprovesti do kraja godine. (hina/metro-portal)

26.03.2009. 10:20:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh