Metro-portal.hr

objavljeno 26.03.2009. 10:20:45

Nogometni klub Varteks postaje Farmal?

Varteks uskoro mijenja ime

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Elvir Tabaković, CROPIX)

Nogometni klub Varteks iz Varaždina uskoro bi mogao promijeniti ime ukoliko tekstilna tvrtka Varteks do skupštine kluba, sedmog travnja, ne prihvati daljnje generalno sponzorstvo nad klubom koje u financijskom smislu iznosi 1,5 milijuna kuna - rekao je to nakon večerašnje sjednice Izvršnog odbora predsjednik kluba Ivan Topolnjak.

"Ponudit ćemo Varteksu da za iznos od milijun i pol kuna i dalje ostane generalni sponzor i da klub zadrži postojeće ime. Ukoliko s njima ne postignemo dogovor predložit ćemo skupštini da se ime kluba promijeni u NK Varaždin, a u nastavku da stoji ime glavnog sponzora. Već sada vode se pregovori i imamo nekoliko zainteresiranih sponzora od kojih je jedan i ludbreška tvrtka Farmal, a moguće je da se pojavi sponzor koji će ponuditi i više od spomenutih 1,5 milijuna," kazao Topolnjak.

Osim o promijeni imena kluba Izvršni odbor raspravljao je i o privatizaciji o čemu će također biti riječi na Skupštini. Kako je istaknuo predsjednik Topolnjak privatizacija kluba mogla bi se sprovesti do kraja godine. (hina/metro-portal)

26.03.2009. 10:20:45
http://metro-portal.hr/nogometni-klub-varteks-postaje-farmal/15991/