« Nogomet
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Mourinho najavio prodaju igrača

Trener smatra da s trenutačnom igračkom kvalitetom ne može osvojiti naslov Lige prvaka.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Liga prvaka

,

Inter

,

Jose Mourinho

,

Massimo Moratti

,

prodaja igrača

Trener aktualnog talijanskog nogometnog prvaka Intera, Jose Mourinho najavio je čistku u svlačionici na kraju ove sezone.

Portugalac je svjestan kako s trenutačnom igračkom kvalitetom ne može osvojiti naslov Lige prvaka i već je počeo pripremati listu želja, ali i transfer listu. Mourinho je nedavno razgovarao s predsjednikom kluba Massimom Morattijem, koji je obećao kako će financijski pratiti Mourinhove planove.

Inter je posljednji put u finalu Kupa/Lige prvaka igrao 1972. godine, a od tada je samo jednom i to 2003. godine stigao do polufinala. Inter je dva puta bio prvak Europe, ali davnih 1964. i 1965.

"U momčadi imamo previše igrača iznad 30 godina. Za europski iskorak trebamo četiri vrhunska igrača. Ukoliko me predsjednik kluba podrži spreman sam prihvatiti izazov," poručio je Mourinho, te dodao: "Nema šanse da iduće sezone u svlačionici imam čak 29 igrača.

Portugalac smatra kako Interu treba i novi, bitno bolji trening kamp, jer sadašnji ne zadovoljava sve zahtjeve.

"Sadašnji trening kamp Pinetina se mora modernizirati. Ne samo novim travnjakom i novim terenima već i sa drugim sadržajima za igrače." (hina/metro-portal)

26.03.2009. 00:36:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh