Metro-portal.hr

objavljeno 26.09.2010. 19:14:02
KONTROLA IZ SVEMIRA

NLO sabotirao rad američkih nuklearnih baza?

Grupa umirovljenih časnika američkog zrakoplovstva odlučila je otkriti kako su posjetitelji iz svemira opstruirali američke nuklearne baze

NLO

Šest bivših časnika prekinut će šutnju, te iznijeti informacije na konferenciji za medije u Washingtonu u ponedjeljak. Očekuje se kako će opisati uznemirujuću intervenciju NLO-a koja je vršena na nuklearne baze, uključujući primjere kako se nekoliko raketa pokvarilo dok je neidentificirani disk lebdio u blizini.

>> Kineski aerodrom zatvoren zbog NLO-a?

Konferenciju će voditi Robert Hastings, autor knjige "NLO i nuklearno oružje: Neobični susreti kod nuklearnih postrojenja". U svojoj izjavi navodi: "Konačno će svi ti svjedoci progovoriti, i premda se čini nevjerojatnim, priznati da NLO dugo prati razvoj i utječe na amričko nuklearno oružje." Kapetan Robert Salas, koji će također prisustvovati na konferenciji u ponedjeljak, dodaje kako je svjedočio NLO incidentu 1967. koji je prouzročio kvar rakete u zračnoj bazi Malmstrom u Montani. On, kao i ostali, tvrdi da im je naređena šutnja o ovim događajima. "Vlada i vojska SAD-a lažu o nacionalnoj sigurnosti i mi to možemo dokazati."

Vlada Velike Britanije također je optužena za prikrivanje informacija, pogotovo vezano za incident prije 30 godina kada je NLO lebdio iznad baze Bentwaters u Suffolku - jedne od nekoliko američkih baza u Britaniji koje drže nuklearno oružje. Zamjenik zapovjednika baze, Charles Halt, također će se pridružiti konferenciji. "Službe sigurnosti SAD-a i Velike Britanije, pokušale su, onda i sada, ublažiti značaj incidenata nad bazama, već prokušanom metodom dezinformiranja." Časnici namjeravaju otkriti povjerljive dokumente američe vlade koji će potvrditi prisutnost NLO-a nad nuklearnim postrojenjima još od 1948.

26.09.2010. 19:14:02
http://metro-portal.hr/nlo-saboritao-rad-americkih-nuklearnih-baza/48721/