« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
NAJAVE

Nina Kraljić najavljuje koncert u Tvornici kulture Akustikom u Rockmarku

Uz sjajnu svirku, u prodaji će se naći albumi po promotivnim cijenama, a prvih pet kupaca ulaznice za Tvornicu kulture 29.3. Nina nagrađuje jednom gratis ulaznicom

Nina Kraljić sprema odličan akustični uvod u koncert
Nina Kraljić sprema odličan akustični uvod u koncert (Arhiva)
Više o

Nina Kraljić

,

Rockmark

,

Akustika

Nina Kraljić najavila je svoj prvi koncert u Tvornici kulture 29. ožujka, a uoči koncerta pripremila je akustičnu svirku u glazbenoj knjižari Rockmark u srijedu 20. ožujka s početkom u 19 sati. Uz sjajnu svirku, u prodaji će se naći albumi po promotivnim cijenama, a prvih pet kupaca ulaznice za Tvornicu kulture 29.3. Nina nagrađuje jednom gratis ulaznicom.

Publiku u Tvornici očekuje Nina Kraljić u svom najboljem, novom izdanju, s novim članom benda i novim aranžmanima koji će baš u Tvornici doživjeti svoju premijeru!

"Odlučila sam program koncerta nazvati upravo po svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album 'Samo'. Pjesma 'Zaljuljali smo svijet' iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novog stvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija", istaknula je Nina Kraljić.

Publiku u Tvornici očekuje Ninin moćan vokal i autentična interpretacija te izvrstan bend koji će publiku povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova unutar vlastitih skladbi s Nininog albuma. Poslastica večeri bit će njezin zadnji dark wave, electronic single 'Lava' s kojim je imala impresivan scenski nastup na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu. Za kraj će zaokružiti priču svojim poznatim obradama, a priprema i nekoliko iznenađenja za publiku.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, dok će na dan svirke upad biti 70 kuna. Organizator koncerta je YEM.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

  • www.entrio.hr

Piše: Đurđica Sarjanović
19.03.2019. 11:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh