« Iza ogledala
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
PLANET X

Nibiru se vidi bolje nego ikad

Dva dana prije najavljenog smaka svijeta YouTube je bio preplavljen sjajnim snimkama Planeta X

Odlične snimke iz cijelog svijeta
Odlične snimke iz cijelog svijeta (Screenshot YouTube)
Više o

YouTube

,

teorije zavjere

,

snimka

,

Nibiru

,

chemtrails

,

Planet X

Maje su veselo plešući ušle u svoj novi kalendarski ciklus, svijet je odahnuo, a oni koji glume vladare lutaka zadovoljno trljaju ruke jer je još jednom publicitet beznačajnog događaja sakrio njihove zamisli, a bome i neke propuste.

Teorije zavjere često povezuju chemtrailse i Planet X, legendarni Nibiru. Naime, vjeruje se da je jedan od zadataka chemtrailsa onemogućiti jasan pogled na Nibiru. Tu se teorije račvaju u mali milijun podteorija, od toga da svime upravljaju raznorazne skupine izvanzemaljaca ili reptila do praznog Mjeseca i još stotinu drugih.

No, 19. prosinca bio je izuzetno plodan dan za snimatelje, koji su iz cijelog svijeta postavljali svoje snimke Planeta X, jasnog velikog obrisa kraj Sunca. Snimatelji su redom iskusni veterani lova na Nibiru, pa jako paze kad snimaju, kako snimaju, gdje je Mjesec u tom trenutku ... sve u svemu, trude se da snimke budu što bolje i preciznije, tako da se ne može naći zamjerka.

Kako kažu neki od njih, sprayeri su zakasnili ... 

Evo jedne od snimki:

I još jedne, iz drugog dijela SAD:

23.12.2012. 13:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Alen
  31.12.2012. 22:49
  Pozdrav,mislim da sam danas fotografiral Nubiru, ako hocete,mogu vam poslat fotku na mail.
  Pozdrav
 2. avatar
  Lara
  05.01.2013. 17:08
  Prestanite više idioti svjetski da se zamarate sa izmišljenim planetima i kojekavim glupostima! Pravo ste postali dosadni. Zapravo trčite na Nibiru kao muha na govno! Daj odjebite više !
 3. avatar
  Proba
  28.02.2013. 12:28
  Od 2 videa, jedan ne radi.. dok je taj prvi koji radi amaterski i ocajan i nista se ne vidi... kakvo zumiranje i tresenje.. neverovatno...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh