« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
UPS!

Neugodne istine o slobodnim muškarcima

Muškarci koji nemaju partnericu razvijaju neke navike koje se ženama ne bi svidjele, no oni će napraviti sve kako ih ne bi otkrile

Solo frajeri imaju neke sitne mušice
Solo frajeri imaju neke sitne mušice (Arhiva)
Više o

seks

,

samci

,

muškarci

,

solo muškarci

Muškarci koji su samci, bilo da su svježe izašli iz veze ili su već duže vrijeme bez partnerice imaju neke svoje mušice koje vam neće biti po volji. Naravno, oni će ih skrivati kao zmija noge, ali ...

Očekivano, opsjednuti su seksom - u prosjeku puno rjeđe se seksaju od muškaraca u vezi, tako da je njima seks stvarno stalno na pameti i spremni su na bilo kakvu avanturu koja će završiti u krevetu, a da pritom ne mora nužno doći do veze.

>> Što samci više ne mogu slušati >>

Naravno, uz to ide i činjenica da se vrlo lako i brzo uzbude - kad su vam žene stalno pred očima i zamišljate što biste radili s njima ... testosteron skače u nebesa.

No, ove karakteristike i nisu tako strašne kao neke druge koje dolaze kao posljedica nedostatka seksa. Tako većina slobodnih muškaraca flerta uvijek i svugdje, a ako sve ne pođe baš kako su htjeli (čitaj: završili su u krevetu), bezosjećajno se neće javiti na telefon i ignorirat će ženu koja nije ispunila njihova očekivanja.

>> Samci i jedinci su najkonfliktnije osobe na radnom mjestu >>

Ulazak u novu vezu nije nešto što traže, štoviše, svaku novu partnericu prvo će gledati kao seksualni objekt, a veza im je negdje u budućnosti, i to u gustoj, gustoj magli. Pogađate, ne planira im se baš ni obitelj, jer moraju prvo dobro upoznati novu partnericu i razmisliti što osjećaju prema njoj kako bi se odlučili na novi korak.

Sve u svemu, kompliciraniji su od očekivanog.

28.03.2015. 22:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh