« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Kad muškarce grize savjest

Vjerovali ili ne, muškarci žale za glupostima koje naprave, iako to nikadn nećete vidjeti na njima, pa vrijedi znati koje su to

Njemu je krivo kad ste loše volje zbog njega :)
Njemu je krivo kad ste loše volje zbog njega :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

grižnja savjesti

,

veze

,

ljubav

Muškarci požale neke stvari čim ih naprave, dok bi se za neke gluposti koje naprave žene mogle zakleti da im je drago zbog toga - no ne i zbog ovih.

Tako muškarci imaju žešću grižnju savjesti nakon što bocnu svoju dragu za nešto što nije bilo u redu, primjerice, negativno komentiraju izgled ili prehrambene navike. Mislite vi što hoćete, njih to muči ...

Jednako tako, iako to nikad ne bi otvoreno priznali, muškarci često žale što prema partnerici nisu nježni kao na početku veze. Ako mislite da oni ne znaju da se osjećate zanemareno, griješite, jer su oni toga u većini slučajeva itekako svjesni, no to pokušavaju nadoknaditi na način koji je samo njima logičan.

>> Zašto muškarci manje osjećaju grižnju savjesti >>

Koliko vam se puta dogodilo da ste očekivali poklon i cvijeće na godišnjicu, a on se pojavio praznih ruku i nakon što ste se pošteno izderali na njega pitao što ima za večeru? Da, mora ostati hladan i praviti se kao se ništa nije dogodilo, no u nutrini kuha i sam sebe šamara (po peti ili deseti put, ali se ljuti sam na sebe).

Naravno, žale i kad flertaju s drugim ženama i shvate da ste ih vidjeli i da ste jako tužni zbog toga, a vjerovali ili ne, krivo im je i kad ne razgovaraju s partnericom.

No, muškarci neke stvari jednostavno ne mogu priznati, ali će to brzo kompenzirati na neki način koji partnerici neće biti previše logičan ... ali njima hoće.

29.03.2015. 20:00:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh