« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
nije odbjegla nevjesta

Nestala studentica pronađena u zidu laboratorija

Postdiplomantica Yalea Annie Le pronađena je u zidu svog laboratorija na dan koji je trebao biti dan njezinog vjenčanja

(www.cbsnews.com)
Više o

Annie Le

,

odbjegla nevjesta

24-godišnja postdiplomantica Yalea, Annie Le, ipak nije odbjegla nevjesta. Američki mediji objavili su da je njezino tijelo pronađeno jučer oko 17 sati prema lokalnom vremenu, u zidu laboratorija u podrumu Medicinskog centra sveučilišta Yale, i to na dan koji je trebao biti dan njenog vjenčanja.

Joe Avery, glasnogovornik policije u New Havenu, rekao je kako je tijelo djevojke pronađeno iza laboratorijskog zida, u prostoru namijenjenom za mini-lift. Policija je tek potvrdila da je Le ubijena, ali detalje zločina nisu željeli otkrivati.

Slučaj Annie Le cijelu je američku javnost digao na noge nakon što je nestala prošlog tjedna. Posljednji put viđena je prošlog utorka u svom laboratoriju ali iz zgrade sveučilišta nije izašla pa je zgradu policija pretraživala još od srijede. Još uvijek nema osumnjičenih za ovaj stravičan zločin.

U početku se mislilo da se djevojka uspaničila zbog vjenčanja i jednostavno pobjegla od zaručnika ali je Jonathan Widawsky, student sveučilišta Columbia, za kojeg se jučer Le trebala udati u New Yorku, odmah odbacio takva nagađanja.

14.09.2009. 09:11:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh