« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
poruka upozorenja

Bin Laden se obratio Amerikancima

Čelnik terorističke organizacije Al-Kaide u novoj je audio poruci upozorio američki narod na blisku povezanost njihove vlade s Izraelom.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Osama bin Laden

,

Al-Qaeda

Poruka pod nazivom "Priopćenje američkom narodu", u trajanju oko jedanaest minuta, objavljena je na internetskoj stranici koji često koriste pristaše Al-Kaide, prenosi Reuters.

"Došlo je vrijeme da se oslobodite straha i ideološkog terorizma neokonzervativaca i izraelskog lobija. Razlog našeg spora s vama je vaša podrška Izraelu, koji okupira našu zemlju u Palestini", stoji u poruci objavljenoj tri dana nakon obilježavanja godišnjice terorističkih napada na New York i Washington 2001.

U prethodnoj poruci, objavljenoj u lipnju, Osama bin Laden je Amerikancima poručio da je američki predsjednik Barack Obama u muslimanskom svijetu "posijao sjeme mržnje i osvete" prema SAD.

Izvor: Hina

14.09.2009. 07:17:36
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    14.09.2009. 10:39
    Otkuda? Iz groba? Čovjek je odavno mrtav, a njegove poruke fabriciraju sami Ameri, jednako kao što su sami sebi srušili WTC zgrade. Evo što je Benazir Bhutto izjavila par mjeseci prije nego što je ubijena - http://www.youtube.com/watch?v=lD1zgaWl5hE
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh