« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Neplanirani seks najbolji je seks

Neplanirani seks zvuči sjajno, no većina ljudi će se zapitati kakav je to, misleći da ga i inače ne planiraju - e, tu ste se prevarili

Bilo kada i bilo gdje
Bilo kada i bilo gdje (Dreamstime)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

seksualne igrice

,

neplanirani seks

,

maštovit seks

Seks može lako upasti u rutinu i polako početi uništavati vezu, stoga stručnjaci preporučuju da se stalno radi na uzbuđenju među plahtama kako bi veza ostala svježa i živa u svim svojim aspektima.

No, spavaća soba ponekad je i ograničenje, jer je prečesto povezujemo isključivo sa spavanjem - mnogi parovi izjavljuju da im ulaskom u spavaću sobu na pamet pada jedino san, a o seksu ne razmišljaju ni u ludilu.

>> Najbolje seksualne poze za svaku situaciju >>

Rješenje je jednostavno - počnite se seksati u ostalim prostorijama u kući. To će biti malo teže parovima s djecom, no uz malo mašte sve je moguće. Mašta je i inače ključan dio seksa, pa joj slobodno pustite na volju.

>> Jednostavni savjeti za sjajan seks >>

Najbolji savjet koji možete dobiti je - ne planirajte seks. Svi dobro znamo za Murphyjev zakon koji će, naravno, upropastiti svaki pomno planirani seks. Stoga, kad ugrabite priliku i nema nikoga u blizini, navalite na partnera.

Kuhinja je odlično mjesto sa svojim radnim plohama gdje to možete raditi tako da partnerica sjedi na njoj, a partner stoji, kupaonica je još bolje, a najčešće i jedna i druga prostorija imaju vrata - što je odlično za parove s djecom.

>> Nepravedno zanemarena pravila dobrog seksa >>

Znači, kad se ukaže prilika - ne ispuštajte je, jer ćete se i vi i partner fantastično uzbuditi i uživati u neplaniranom seksu. 

20.12.2014. 22:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh