« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
VIDEO RECENZIJA

NBA 2K12 je najbolja košarkaška igra na tržištu

Prijatelji s HCL portala napravili su detaljnu video recenziju NBA 2K12

Video recenzija NBA 2K12
Video recenzija NBA 2K12 (HCL portal)
Više o

video igrice

,

NBA 2K12

,

video recenzija

Sportske video igre vrsta su za sebe. Nova igra određenog sportskog serijala izbacuje se na tržište na godišnjoj bazi, a iz godine u godinu razvojni timovi i izdavači trude se predstaviti novu inačicu svog sportskog serijala kao zaista bitnu nadogradnju na onu prošlogodišnju, kao nešto zaista vrijedno kupnje.

Nije teško smisliti i napraviti poboljšanja u novoj igri ako je prošlogodišnja igra imala očite probleme, jasno je što se treba popraviti, a što nadograditi - no kakav pristup razvoju igre uzeti kad je i prošlogodišnja inačica bila gotovo savršena?

Kada se neki razvojni tim poput EA Sportsa ili Konamia susretne s ovim "problemom", novinari s HCL portala vjeruju kako bi se definitivno trebali ugledati u 2K Sports, odnosno razvojni studio Visual Concepts. Oni su naime, nakon gotovo savršene simulacije košarke kakva je bila NBA 2K11, uspjeli napraviti još bolju igru za novu godinu, a ako je suditi po video recenziji HCL-a koju prilažemo ispod, ovo nije malo bolja igra, ovo je najbolja košarkaška simulacija ikad napravljena!

Pogledajte video recenziju, a za još više detalja pratite link ispod videa koji vodi direktno do pune recenzije na HCL portalu gdje se krije i njihova konačna ocjena igre.

Puna recenzija na HCL portalu.

01.11.2011. 17:53:25
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Miloš
    28.06.2012. 23:09
    Dobra igrica
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh