« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
SERIE A

Navijači Juventusa napali igrače u autobusu

I prije nego je 'Stara dama' na domaćem terenu izgubila od Catanije od navijačkog nezadovoljstva igrače je spašavala policija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

navijači

,

Juventus

,

Torino

,

napad na igrače

,

Catania

Nezadovoljni rezultatima kluba navijači Juventusa napali su klupski autobus u kojem su se nalazili igrači i članovi stručnog stožera uoči ligaške utakmice protiv Catanije.

Navijači su zasuli autobus jajima, petardama i drugim pirotehničkim sredstvima na ulazu u torinski stadion, a igrače "Stare dame" od još većih neugodnosti spasila je policija. Prosvjedi su se nastavili i nakon utakmice koju je Juve izgubio 2:1. Golove za goste postigli su Jorge Andres Martinez (23-11m) i Mariano Izco (87), dok je strijelac za Juventus bio Hasan Salihamidžić (66).

Roma je na Olimpicu golovima Nicolasa Burdissa (48) i Mattea Brighia (90) porazila Parmu, dok je Livorno slavio protiv Sampdorije 3:1. Dario Knežević je za Livorno odigrao posljednjih devet minuta.

Palermo je pobijedio Sienu 1:0, a Igor Budan je za domaćine igrao od 77. minute. Mate Jajalo nije nastupio za Sienu.

Zbog iznimno niskih temperatura i snijega četiri utakmice su otkazane. Nakon što su otkazani subotnji susreti Fiorentine i Milana, te Bologne i Atalante, u nedjelju su otkazane i utakmice između Genoe i Barija, te Udinese - Cagliari. Za sada nisu objavljeni novi termini kada će se utakmice igrati.

Na ljestvici vodi Inter sa 36 bodova, drugi je Milan sa pet bodova manje, dok treće mjesto drži Juventus sa 30 bodova. (hina/metro-portal)

20.12.2009. 18:42:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh