« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
POŠTENI KAPETAN

Chelsea brani Terryja od optužbi za naplaćivanje posjeta treningu

Suprotno napisima medija i objavljenoj videosnimci, klub je uvjeren da Terry nije tražio novac za organiziranje posjeta terenima za trening

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Chelsea

,

Johna Terry

Engleski prvoligaš Chelsea objavio je priopćenje u ponedjeljak u kojem brani svog kapetana Johna Terryja da tvrdnji da je primao novac za organiziranje obilazak klupskog terena za treninge.

"The News of the World" je pisao da je Terry primio 10,000 funti i objavio je snimke na kojima kapetan engleske reprezentacije priznaje da je to radio bez znanja trenera Carla Ancelottija.

"Chelsea prima veliki broj posjetitelja na terenu za trening kroz godinu, većinom su to sponzori kluba, partneri i navijačke skupine", kaže se u priopćenju kluba.

"Igrači imaju veliku ulogu u tim posjetima i John Terry prirodno ima vodeću ulogu, ugošćujući veliki broj djece i obitelji tijekom godine", dodaje se u priopćenju u kojem je navedeno i da je Terry organizirao posjete za obitelji s bolesnom djecom na temelju osobne korespondencije..

"Suprotno napisima medija i objavljenoj videosnimci, klub je uvjeren da Terry nije tražio novac za organiziranje posjeta terenima za trening".

Chelsea je ipak objavila da će pojačati sigurnosne mjere na svojim terenima. (hina/metro-portal)

21.12.2009. 12:48:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh