« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca
fanovi

Navala na ulaznice za U2 zagušila servere

Server Ticketproa našao se na udaru tisuća fanova koji su teško ulazili, neki od sinoć u vrećama na cesti

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Damjan Tadić/CROPIX)
Više o

U2 u Zagrebu

,

U2 ulaznice internet

,

Ticketpro prodajna mjesta

,

U2 prodajna mjesta

,

U2 ulaznice

,

Ticketpro ulaznice u2

Početak redovne prodaje karata za koncert U2 na Maksimiru 10. kolovoza minutu iza ponoći velik je broj Hrvata dočekao pred ekranima računala, pokušavajući ući u webshop Ticketproa. Opterećenje je bilo toliko da su mnogi ostali do dugo u noć, no dobar dio njih cijelo je vrijeme gledao u nepopularni natpis sa slike.

Kako je bilo odmah na početku, tako se i nastavilo. I u 2.30 i u 6 ujutro, čim ste se ulogirali na vašem se ekranu pojavio nepopularan natpis da web dućan trenutno poslužuje maksimalan broj korisnika.

No, kako stoji na Facebook profilu Lupa promocije, spretniji Hrvati kupovali su ulaznice preko slovačkog servera Ticketproa, gdje je cijeli proces brz i lagan, bez problema se može kupiti bilo koja karta, od onih najjeftinijih za stajanje do najskupljih, a server se nalazi na adresi www.eticketpro.sk. Doduše, morate ponovno otvoriti account, no sve skupa traje dvije minute i karte vam stižu poštom uz 7 eura za dostavu.

Onima koji nisu bili te sreće da karte nabave online, ostaju brojna prodajna mjesta Ticketproa u svim većim hrvatskim gradovima koja se otvaraju u 9 ujutro, a detaljan popis možete naći na stranicama Ticketproa.

Neki od najžešćih fanova već su sinoć s vrećama zauzeli mjesta ispred prodajnih mjesta i kao u stara dobra vremena bez Interneta odlučili provesti noć kako bi ujutro bili prvi na redu za karte.

Sve informacije o koncertu i ulaznicama možete pratiti na našem portalu, stranicama Lupa promocije i njihovom Facebook profilu.  

27.03.2009. 06:42:29
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    lesz
    27.03.2009. 13:54
    ticketpro je fino odradio posao,stranica nije radila uopće...100-put se srušila,a stigli su sve rasprodati..pitam se kome i po kojoj će cijeni oni dalje preprodavati...fuj organizatorima!!!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh