« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
MMM :)

Naučite se savršeno ljubiti

Prvi poljubac pamtimo svi, neki čak i bolje od prvog seksa, no kako tih u životu zapravo ima dosta, možda je vrijeme da naučite kako se ljubiti najbolje na svijetu

Naučite se savršeno ljubiti
Naučite se savršeno ljubiti (Arhiva)
Više o

savjeti

,

ljubljenje

,

poljupci

,

savršen poljubac

Poljupci govore o nama puno više nego što bismo možda htjeli, a na temelju njih odlučuje se hoće li biti veze ili neće, kakav je potencijalni partner, što se može očekivati ... sve u svemu, važno je znati dobro se ljubiti.

Rijetki su oni koji poljupcima ostavljaju bez daha i ruše s nogu, no kako se radi o vještini, sve se može naučiti ...

Stoga, za početak, zapamtite da usne za savršen poljubac moraju biti meke i sočne - ispucale i suhe usne treba obraditi laganim pilingom od meda i šećera, dobro ih istrljati i isprati pa nanijeti balzam ili melem za usne. 

Savjet - ako se planirate ljubiti, masna sjajila za usne i žarki ruževi ne dolaze u obzir, oni kvare prvi dojam i to poprilično.

Kad dođe do poljupca, zapamtite da su usne vrlo snažna erogena zona, pa prvo naslonite zatvorena usta na partnerova i tako ih držite par sekundi, kako bi oboje mogli osjetiti žar, a tek zatim krenite dalje.

I da, jezik tu igra veliku ulogu - na njemu se nalaze tisuće završetaka živaca, što i njega čini erogenom zonom. Poigrajte se vrškom jezika, istražujte nježno i lagano, ubrzo će vas oboje obuzeti strast ...

25.10.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh