« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
(NE)VRIJEME

Nastavak jučerašnjeg nevremena, Meteoalarm izdao upozorenje

Danas na očekuje vrlo promjenljivo i nestabilno vrijeme s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, ponegdje su moguće i i izraženije oborine

Vrijeme se nema namjeru poboljšati
Vrijeme se nema namjeru poboljšati (Arhiva)
Više o

nevrijeme

,

vrijeme

,

prognoza vremena

,

pljuskovi

,

grmljavina

Nevrijeme je jučer poharalo dijelove Hrvatske, a loše vrijeme nastavlja se i danas, kako kaže Državni hidrometeorološki zavod. Danas na očekuje vrlo promjenljivo i nestabilno vrijeme s čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegdje su moguće i i izraženije oborine, osobito u gorskim predjelima i na Jadranu. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i istočni, na većem dijelu Jadrana umjeren, prema otvorenome povremeno i jak sjeverozapadnjak i bura, uz obalu južnog dijela jugo. Najviša temperatura uglavnom od 23 do 28, u gorju malo niža. 

No, ni ponedjeljak neće biti ništa bolji, vrijeme će i dalje biti promjenljivo uz povremenu kišu te pljuskove i grmljavinu. Oblačnije s više oborine bit će prijepodne, a poslijepodne više sunčanih razdoblja. Vjetar slab sjeverni, na Jadranu umjerena, mjestimice i jaka bura i sjeverozapadnjak, na južnom dijelu i jugozapadnjak, krajem dana će oslabjeti. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na Jadranu 18 do 23, a najviša dnevna od 23 do 28, u gorju malo niža. 

Sve u svemu, čudnovato ljeto se nastavlja ...

27.07.2014. 10:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh