« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
VRIJEME ZA VIKEND

Grmljavinsko nevrijeme zahvatit će Hrvatsku u nedjelju

Kako prognozira DHMZ, vikend će biti u znaku promjenjivog vremena s grmljavinom i pljuskovima koji se u nedjelju trebaju proširiti na cijelu Hrvatsku

Za nedjelju je prognoza izuzetno loša
Za nedjelju je prognoza izuzetno loša (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

prognoza vremena

,

vrijeme za vikend

,

grmljavinski pljuskovi

Vrijeme za vikend neće ići na ruku putnicima, jer je Meteoalarm izdao upozorenje za subotu zbog opasnosti od grmljavinskih pljuskova za gospićku, karlovački, osječku, riječku i zagrebačku regiju. 

Nedjelja će donijeti jednako loše vrijeme, no upozorenje za drugi dan vikenda izdano je za gotovo cijelu zemlju.

U prvom dijelu subote u većini predjela djelomice, a u istočnm i južnim pretežno sunčano. Jače naoblačenje, zatim kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se već tijekom prijepodneva mjestimice na sjevernome Jadranu, zatim u Gorskome kotaru i Lici, a poslijepodne će se proširiti na sjeverozapad, do kraja dana ponegdje i na Dalmaciju i Slavoniju. Izraženijih pljuskova bit će lokalno u Istri. Vjetar slab, a na Jadranu do umjereno jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 25 do 31°C.

U nedjelju u unutrašnjosti se očekuje vrlo promjenjivo i nestabilno s čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Na Jadranu u noći i prijepodne također promjenjivo s lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a sredinom dana i poslijepodne pretežno sunčano. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjereno jugo.

26.07.2014. 12:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh