« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
APPLE

Narudžbe za iPhone 4S oborile sve rekorde

"Prvi dan predbilježbi za iPhone 4S u petak bio je najbolji za bilo koji novi proizvod Applea ikada lansiran, a mi smo uzbuđeni što korisnici vole iPhone 4S", rekli su u Appleu

Fotografija vijesti
Više o

iPhone 4S

,

Apple

,

Steve Jobs

Unatoč tomu što su brojni tehnološki portali ostali pomalo razočarani činjenicom da Apple nije predstavio iPhone 5, čini se da ljubitelji ovog ultimativnog gadgeta uopće ne mare za to, piše Hina. Naime, prvi dan predbilježbi novi je iPhone 4S zabilježio više od milijun nadrudžbi, što je gotovo dvostruko više od dosadašnjeg rekorda kojeg je postavio njegov prethodnik.

"Mi smo zatečeni s nevjerojatnim odgovorom korisnika na iPhone 4S", izjavio je Philip Schiller, viši potpredsjednik Applea za svjetski marketing. "Prvi dan predbilježbi za iPhone 4S u petak bio je najbolji za bilo koji novi proizvod Applea ikada lansiran, a mi smo uzbuđeni što korisnici vole iPhone 4S jednako kao i mi", dodao je Schiler.

Apple i mobilni operateri AT&T i Verizon Wireless već su isrcpli zalihe za isporuke u petak. AT&T je objavio da je prodao 200,000 uređaja u prvih 12 sati primanja narudžbi.

Apple je najavio da će iPhone 4S biti dostupan u svih 245 trgovina u SAD-u u petak ujutro, ali nije precizirao količine.

iPhone 4S prodaje se za 199 dolara (1095 kn) za model sa 16GB, 299 dolara za 32GB i 399 dolara za 64 GB. Američki mobilni operater Sprint, koji prvi puta prodaje iPhone, oglasio je prodaju prethodnog modela iPhone 4 za 99 dolara.

11.10.2011. 08:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh