« Seks
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Napunite se energijom za bolji seks

Energije za seks nemamo baš uvijek kad nam treba, no do nje se može doći uz malo bolju organizaciju i pažnju prema svom tijelu

Uz dobru pripremu bit ćete orni uvijek
Uz dobru pripremu bit ćete orni uvijek (Arhiva)
Više o

energija

,

seks

,

vježbanje

,

melatonin

,

najbolji seks

,

magnezij

Krenite u dan pogonjeni energijom sunca, kažu stručnjaci, jer je sunce ključno za buđenje i mozga i tijela. Znači, prije jutarnje kave pronađite komadić sunca, upijte njegovu svjetlost koja će osloboditi tijelo od melatonina nakupljenog tijekom spavanja. 

Nakon toga bi bilo dobro vježbati, a istraživanja su pokazala da je najučinkovitije upravo jutarnje vježbanje, koje vas dodatno energizira za dan pred vama. Uz to, ujutro je razina testosterona najviša, pa bi nakon sunčanja i malo vježbanja bilo dobro završiti u krevetu s partnerom.

Naravno, nakon svega ide dobro balansiran doručak koji je osnova za dobar dan, jer ako tu zakažete, bit ćete umorni cijeli dan, a pogotovo navečer kad ljudi najviše prakticiraju seks. Dobar odabir obroka tijekom dana održat će energiju na visokoj razini.

Ako uz sve nadoknadite magnezij koji ste izgubili vježbanjem, i to prirodnim putem kroz nekoliko badema i bučinih sjemenki, bit ćete orni za seks u bilo koje doba dana, kad god vam se ukaže prilika. 

21.07.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh