« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 15 godina i 3 mjeseca

Namještaj za osnovnoškolca

Fotografija vijesti
Više o

djeca

,

namještaj

,

Simon Dennehy

,

osnovnoškolci

,

ergonomski namještaj

,

namještaj za djecu

Bez obzira na to kako financijski teška vremena bila, roditelji će uvijek nastojati svojoj djeci priuštiti najbolje i najkvalitetnije. Pogotovo ako je riječ o maloj djeci koja su tek krenula u školu, pa je jako bitno ulagati u njih kako bi im prvi školski dani bili lakši i zabavniji.

Irski dizajner Simon Dennehy nedavno je javnosti predstavio superinovativan proizvod - namještaj posebno dizajniran za radne aktivnosti jednog osnovnoškolca. Stol i stolica tako su napravljeni da vode računa o pravilnom držanju, tjerajući svako dijete da sjedi uspravno dok nešto piše ili čita.

Nadalje, stol i stolica međuobno su udaljeni točno onoliko koliko liječnici smatraju optimalnim da bi se izbjegle česte glavobolje i problemi s vidom.

Za djecu je škola kao za odrasle ured, stoga je jako važno da mjesto na kojem provode najviše vremena bude dobro, kako za njihovo psihičko, tako i za fizičko zdravlje.

Nadamo se stoga da će dizajneri i u budućnosti prilikom osmišljavanja novog namještaja, osim o estetskom, voditi računa i o njegovom zdravstvenom aspektu. 

28.03.2009. 09:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh