« Seks
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
SEKSSSS

Najveće ženske greške u krevetu

Daleko od toga da su muškarci u krevetu dobri, no i žene imaju par mušica koje bi bilo dobro ispraviti

Dobar seks ovisi o oba partnera
Dobar seks ovisi o oba partnera (Shutterstock)
Više o

seks

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

najbolji seks

,

seksualne igrice

Nezadovoljstvo seksualnim životom stalna je tema istraživanja i proučavanja, jer sve više ljudi postaje svjesno da ono što se tamo događa predstavlja osnovu dobre i stabilne veze. Kako muškarci imaju svoje mušice, tako ih imaju i žene, pa se i glamour blogerica Ariane Marder odlučila osvrnuti na tu temu.

Prema njenim zapažanjima postoji pet ključnih grešaka koje žene u ovo doba rade u krevetu, a ovo su savjeti kako ih izbjeći:

1. Ne glumite orgazam

O ženskom orgazmu i glumi napisani su milijuni riječi, a sve se svodi na činjenicu da je gluma potpuno nepotrebna. Naime, ako ne dosegnete klimaks, muškarac će se potruditi da vam ga pruži kako god zna i umije, prvenstveno zbog vlastitog ega. Stoga, dozvolite mu ...

2. Preuzmite inicijativu

Ideja da bi muškarac trebao inicirati seks stvarno spada u neko drugo stoljeće, a i seks je dobra aktivnost za opuštanje i oslobađanje od stresa. Nema ništa loše u tome da se ubacite dragom u krilu i postanete mazni i zavodljivi kako bi ga što prije odvukli u krevet.

3. Ne budite lijeni

Kad ste ga već odvukli u krevet ili mu dopustili da vas odvuče, kako god, nemojte biti lijeni, izvaliti se i prepustiti mu sav posao. Jednostavno, ako se uživite i budete aktivni, i vama će biti bolje.

4. Maštovitost

Kako kaže autorica, ne morate odmah uzeti bič i lance, no ako vam je seks upao u kolotečinu i rutinu, teško da vam je to drago. Isprobajte neku novu pozu, izrazite želju za nečim što niste probali a golica vas već neko vrijeme, najčešće će partner takve ideje dočekati s oduševljenjem.

5. Zaboravite na sram

Malo više inicijative i ideja s vaše strane sigurno će se svidjeti partneru, stoga se opustite i radite ono što vam padne na pamet, naravno, uz napomenu da je siguran seks najbolji seks.

31.07.2012. 20:04:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Petar
    31.07.2012. 20:36
    Volio bih upoznat zenu koja je dobra u krevetu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh