« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
SAVJETI

Najsigurniji način za mršavljenje

Bez obzire koje dijete se držali, odnosno koji način mršavljenja izabrali, jedno je zlatno pravilo koje garantira gubitak kilograma, što je i znanstveno dokazano

Kilogrami garantirano idu dolje!
Kilogrami garantirano idu dolje! (Arhiva)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

pravila

,

najbolja dijeta

Mršavljenje je proces koji je gotovo nemoguće ubrzati, jer znate i sami za jo-jo učinak nakon vrlo rigoroznih dijeta, a zanimljivo je istraživanje pokazalo da postoji jedno zlatno pravilo koje uvijek skida kilograme.

Pravilo je jednostavno da jednostavnije ne može biti - prestanite govorite o tome koliko imate kilograma i koliko morate izgubiti i zaista ćete smršavjeti.

Naime, znanstvenici su zaključili da je vođenje razgovora o kilogramima i dijeti najbrži način da sabotiramo sliku o vlastitom tijelu i odnos prema hrani

Znanstvenici naglašavaju da je ovakav pristup mršavljenju povezan s našim odrastanjem i onime što smo o hrani i kilogramima slušali od naših roditelja.

Dakle, kada želimo smršavjeti prvenstveno se moramo fokusirati na to da se osjećamo bolje, da se bolje hranimo i da vježbanjem postignemo bolju fizičku formu nego da postignemo određeni broj kilograma.

Kilogrami s ovakvim pristupom sami odlaze, isprobajte i nećete zažaliti!

12.09.2016. 17:51:49
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh